Keuken in Arnhem! Next125 Eilandkeuken met fronten in matglas

next125 eilandkeuken in matglas en eiken_Ekelhoff Keuken in Duitsland

In dit eigenzinnig gerenoveerde huis in de buurt van Arnhem, plaatsten wij deze spannende eilandkeuken van het designmerk next125. De fronten van het eiland zijn van matglas in de kleur Brons Metallic gevat in een dun rvs frame (NX902), de fronten van de hoge wandkasten zijn van geborsteld knoestig eiken in de kleur Tabak (NX620). Het werkblad is van 12 mm Dekton keramiek aanrechtblad in de kleur Keranium. Mooie details maken deze keuken compleet, zoals de messing zandgegoten grepen op de deuren van koelkast en vriezer, de bar van oude bielzen en de prachtige afzuigkap met plasmafilter van het Nederlandse merk Wavedesign. Een wens van onze klant en absolute bijzonderheid in deze keuken is de Big Green Egg die in het werkblad is gevat. Alle apparatuur is van Siemens.

Meer over next125
next125 eilandkeuken in matglas en eiken van Ekelhoff Nordhorn in Duitsland
Zicht op een woonkeuken van next125 met onderkasten in donker matglas
Meer gerealiseerde projecten

Ontdek luxe keukens in Arnhem geleverd door Ekelhoff Keukens in Duitsland

Bent u op zoek naar de eilandkeuken van uw dromen in Arnhem? Bij Ekelhoff Keukens in Duitsland begrijpen we dat de keuken het hart van uw huis is. Daarom bieden wij hoogwaardige, op maat gemaakte keukens die uw wensen en behoeften perfect weerspiegelen.

Ekelhoff Keukens - Uw partner voor exclusieve keukens

Ekelhoff Keukens heeft een gevestigde reputatie voor het leveren van luxe keukens van de hoogste kwaliteit. Onze toewijding aan vakmanschap en esthetiek heeft ons tot een vertrouwde naam gemaakt, zelfs in Arnhem en omstreken. Wij begrijpen dat uw keuken een weerspiegeling moet zijn van uw stijl en persoonlijkheid. Daarom werken we samen met u om een keuken te ontwerpen die aan al uw verwachtingen voldoet.

Op maat gemaakte keukens - van Duitsland naar Arnhem

Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om op maat gemaakte keukens te leveren die perfect passen bij uw leefruimte. We hebben een breed scala aan keukenstijlen, van modern en strak tot klassiek en tijdloos. Ons team van ervaren ontwerpers zal samen met u de perfecte keuken ontwerpen en plannen, zodat deze naadloos in uw Arnhemse woning past.

Duits vakmanschap in uw Nederlandse keuken

Bij Ekelhoff Keukens combineren we Duits vakmanschap met Nederlandse gastvrijheid. Onze keukens worden met de grootste zorg en precisie vervaardigd en naar Arnhem gebracht, zodat u kunt genieten van een keuken van topkwaliteit die ontworpen is om lang mee te gaan.

Bezoek onze keuken showroom

Als u in Arnhem woont en geïnteresseerd bent in een keuken van Ekelhoff, nodigen we u van harte uit om onze showroom in Duitsland te bezoeken. Hier kunt u onze keukenmodellen bekijken, inspiratie opdoen en uw wensen bespreken met ons deskundige team.

Uw droomkeuken wacht op U

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor uw droomkeuken in Arnhem met Ekelhoff Keukens. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij elke stap van het proces, van ontwerp tot levering. Neem contact met ons op en laat uw keukenavontuur beginnen.

Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.