Keukenkasten

Corpus, front, beslag

Dat is de basis van iedere keukenkast. Maar ook als de basis hetzelfde is, zijn de opties eindeloos. Nog afgezien van kwaliteitsverschillen, die bepalend zijn voor levensduur, gebruiksplezier en esthethiek. Er zijn verschillen in materiaal, dikte en kleur van corpus en fronten, en in de techniek van het beslag, oftewel het hang- en sluitwerk. Op deze pagina's willen wij u een beetje wegwijs maken in keukenkastenland.

De maten van keukenkasten

Hoeveel verschillende keukenkasten er ook zijn, de meeste fabrikanten hanteren dezelfde standaardmaten. Hiermee is in vrijwel iedere ruimte prima een keukenplanning te maken.
Onderkasten: 30, 40, 45, 50, 60, 80, 90, 100, en 120 cm
Bovenkasten: 30, 40, 45, 50, 60, 80, 90, 100 en 120 cm
Hoge kasten: 30, 40, 45, 50, en 60 cm

Door onze eigen professionele meubelwerkplaats zijn afwijkende maten en individuele oplossingen bij Ekelhoff overigens geen enkel probleem.

Meer over UNIKAT by Ekelhoff

Onderkasten, bovenkasten, hoekkasten, ladekasten, apothekerskasten, spoelonderkasten, hoge kasten, open kasten, tandemkasten, vitrinekasten, ontbijtkasten....

Wij lichten er een aantal voor u uit!

Hoekkasten
Ladekasten
Vitrinekasten
Open kasten
Ontbijtkasten
Spoelonderkasten

Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.