Siemens keukenapparatuur bij Ekelhoff Keukens

Siemens keukenapparatuur bij Ekelhoff Keukens Duitsland

Met Siemens keukenapparatuur kiest u voor duurzaamheid

Verantwoordelijkheid voor komende generaties staat bij Siemens net zo hoog in het vaandel als technologische innovatie en energieefficiëntie. Bij Ekelhoff vindt u een zeer ruim assortiment hoogwaardige keukenapparatuur van Siemens, hieronder stellen wij enkele highlights aan u voor.

Siemens induction air plus Induktionskochfeld bij Ekelhoff Keukens

Siemens inductie kookplaat - InductionAir Plus

De nieuwe generatie Siemens inductiekookplaten met geïntegreerd afzuigsysteem heeft een nieuw, strak design, dat eenvoudig te bedienen en schoon te houden is. Het afzuigvermogen wordt automatisch afgestemd op waargenomen kookgeuren en de flexzone herkent de afmeting en vorm van alle soorten pannen. Bekijk hieronder de video voor alle unieke eigenschappen.

Siemens kookplaat met Domino kookplaten bij Ekelhoff Keukens

Siemens domino kookplaten

Combineer met stijl en stel zelf uw ideale kookplaat samen. Met de Siemens Domino kookplaten kunt u zowel met gas als inductie koken, en ook een Teppan Yaki plaat en een wokbrander behoren tot de mogelijkheden. Een of twee afzuigelementen ertussen en uw keuken ziet er geweldig uit.

Siemens - De cooking-Sensor en braad-Sensor plus

De uitdaging voor iedere chef is het bepalen van de ideale temperatuur en het unieke moment waarop pasta, biefstuk of groente zijn volle smaak en optimale stevigheid vindt. Een kort moment dat makkelijk te missen is en niet geforceerd kan worden. Het regulatiesysteem van de braadSensor plus en de kookSensor plus maken dit makkelijk voor iedereen.

Siemens bakovens, magnetrons en stoomovens

Of kiest u voor een of bakoven met stoom- of magnetronfunctie. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor meer dan een oven. Wij helpen u graag te bepalen welke varianten voor u interessant kunnen zijn. Alle apparaten zijn verkrijgbaar in meerdere maten en designs, zodat er altijd een apparaat is dat in uw designconcept past. Hieronder alvast een indruk.

De voordelen van de Siemens stoomoven

Uw gerechten worden lekkerder en gezonder dan ooit met fullSteam. Zonder smaakoverdracht en vervelende geurtjes, met behoud van vitamines en kleur. Gebruikt u pulseSteam bij de bereiding, dan wordt de buitenkant lekker knapperig en de binnenkant blijft heerlijk mals. Ontdooien gaat snel en met behoud van smaak.

Siemens combioven - Bakoven met stoom

Siemens combioven - de bakoven met stoom is een echte alleskunner: klassiek bakken en braden met hete lucht, gezond stoomkoken of allebei tegelijk. Met cookControl Plus, het ingebouwde kookboek, de bakingSensor en de Kerntemperatuurmeter loopt alles op rolletjes.

Siemens HyperFresh koelkasten

Met de Siemens koel-vriescombinaties blijven uw levensmiddelen tot drie keer langer vers ten opzichte van conventionele koelkasten. De freshSense sensoren meten de omstandigheden in en buiten de koelkast, waardoor de binnentemperatuur altijd constant is, de hyperFresh sensor meet de temperatuur in de hyperfresh premium 0°C lade en de noFrost sensor voorkomt ijsvorming in de vriezer, waardoor u nooit meer hoeft te ontdooien.

Siemens koffiezetapparaat - De inbouw koffie volautomaten van Siemens

Uw persoonlijke koffiebar, in hetzelfde aantrekkelijke Siemens-design als uw andere apparaten.
De geavanceerde technologie garandeert een maximaal Aroma, het geluidsarme maalmechanisme is van vrijwel onverslijtbaar keramiek en het melksysteem is eenvoudig te reinigen.

Briljant resultaat met Siemens Zeolith

Direct perfect droge en glanzende glazen uit uw vaatwasser - zonder moeite of extra poleren - met de innovatieve en gepatenteerde Zeolith® technologie. Deze is gebaseerd op natuurlijke mineralen in uw vaatwasser, die vocht absorberen en transformeren naar warmeteenergie. Een automatisch waterverzachtingssysteem zorgt voor een langdurige glans en gaat zowel glascorrosie als kalkaanslag tegen.

Home is where your App is

Met de Home Connect App kun je niet alleen al je apparaten bedienen, je kunt zien wat er in je koelkast zit, hoeveel calorieën, vetten en eiwitten het gerecht bevat dat je in de oven schuift, vanaf de bank je koffievolautomaat bedienen en het beste programma voor je was laten kiezen. Met de demomodus kunt u de app uitproberen voordat u een Siemens apparaat aanschaft.

Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.