Quooker fusion square zwart_Ekelhoff Keukens Nordhorn

Welke Quooker kiest u? Test het bij Ekelhoff Keukens

Quooker single tap - Ekelhoff Keukens

Quooker, de kokendwaterkraan

Inmiddels wordt in driekwart van de keukens die wij installeren een Quooker kokendwaterkraan geplaatst: de kraan die direct kokend water levert. De kraan op het aanrecht en het reservoir in het kastje eronder. Deze 100% Nederlandse uitvinding verovert de wereld.

Welke Quooker kiest u? Test het bij Ekelhoff Keukens

Gerealiseerde projecten
Quooker kopen fusion round gold bij Ekelhoff Keukens

Waarom een Quooker kopen?

Waarom een Quooker kopen? Met een Quooker in huis heb je altijd kokend water bij de hand. En dat is bijzonder praktisch. Nooit meer een pan of waterkoker met water vullen en wachten tot het kookt, maar eenvoudig de kraan opendraaien, die binnen een seconde kokend water levert.

Quooker chroom Nederland

Waarvoor gebruik je de Quooker?

Waarvoor gebruik je de Quooker? Aardappels of rijst koken, asperges garen, groente blancheren, babyvoeding, couscous en instantsoep bereiden, speentjes steriliseren, kaarsvet verwijderen, pannen reinigen, au bain marie chocolade smelten, eieren koken, tomaten ontvellen, vis pocheren, saus aanmaken, jampotten steriliseren, borden verwarmen, kruiken vullen... Oh, en thee zetten.

Quooker Flex RVS bij Ekelhoff Keukens Duitsland

Quooker Fusion

Haal alles uit één kraan: kokend, warm en koud water. En, als je hem combineert met de Quooker CUBE, ook koel bruisend en gefilterd water. De Quooker Fusion is verkrijgbaar in vier finishes, waaronder matzwart. De extra kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop licht op bij het tappen van kokend water.

Quooker Flex RVS_Ekelhoff Keukens Nordhorn

Quooker Flex

De Flex heeft een handige, flexibele uittrekslang. Naast warm, koud en 100°C kokend water kan de Flex ook koel bruisend en gefilterd water geven, als je hem combineert met de Quooker CUBE. Dankzij de kokendwaterstop kan er geen kokend water uitkomen als de slang is uitgetrokken.

Quooker twin taps round

Quooker Nordic Twintaps

Twee kranen in hetzelfde design. Een mengkraan voor warm en koud water en een Quooker-kraan voor kokend water. Ook de Quooker Nordic Twintaps is te combineren met een Quooker CUBE, voor koel bruisend en gefilterd water. De kokendwaterkraan is in hoogte verstelbaar.

Quooker Flex RVS bij Ekelhoff Keukens Duitsland

Is de Quooker veilig?

Ja, de Quooker is 100% veilig. De unieke sproeistraal is met lucht vermengd, waardoor je je er niet aan kunt verbranden. De kokend waterkraan is vast op het aanrechtblad gemonteerd en iedere Quooker heeft een kinderbeveiliging met een elektronische bedieningslogica.

Quooker Flex bij Ekelhoff Keukens Duitsland

Gebruikt de Quooker veel energie?

Gebruikt de Quooker veel energie? Dankzij een gepatenteerde hoogvacuümisolatie is het energieverbruik laag. De kosten om voortdurend kokend water klaar te hebben staan, liggen bij ca. 5 cent per dag. In het gebruik is de Quooker gemiddeld 15 keer zuiniger als een waterkoker.

Quooker Cube - bruisend en gekoeld water

De Quooker Cube

"De Quooker Cube: Geniet van verfrissend koud en sprankelend bruiswater, allemaal uit één kraan! Met de Quooker Cube haal je de ultieme flexibiliteit in je keuken. Geen gedoe meer met plastic flessen en altijd direct toegang tot heerlijk koud water of bruisend water. De Cube wordt naadloos geïntegreerd naast je Quooker-reservoir, en met slechts één draai aan de bedieningsknop kun je eenvoudig kiezen tussen koud, bruisend of kokend water. Het hele jaar door, in elke seizoen, brengt de Quooker Cube verfrissing en gemak in je keuken. Ontdek vandaag nog de voordelen van de Quooker Cube en geniet van puur waterplezier!"

Quooker Cube_Ekelhoff Keukens

Hoe is de waterkwaliteit?

Hoe is de waterkwaliteit? Water uit de Quooker heeft altijd een excellente kwaliteit. Het reservoir van de Quooker is uitgerust met een HiTAC® (High Temperature Activated Carbon) waterfilter. Alle onzuiverheden, zoals chloor, bacteriën, pesticiden en andere verontreinigingen blijven achter in dit filter. En dat proef je!

Dank aan de firma Quooker voor informatie en beeldmateriaal.
www.quooker.nl

Quooker Flex black-Ekelhoff Keukens Nordhorn

Quooker Combi, Combi+ of Pro3?

"Ontdek het verschil tussen de Quooker Combi, Combi+ en Pro3 - Welke past bij jouw behoeften? Quooker combi of combi+?

Quooker Pro3: "Het Quooker PRO3-reservoir levert 3 liter kokend water en kan worden geïnstalleerd wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje aanwezig is, en je niet lang hoeft te wachten op warm leidingwater."

Quooker Combi: "Met de Quooker COMBI is ook wachten op warm water verleden tijd. Het reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Dit is het ultieme alternatief voor de traditionele keukenboiler."

Quooker Combi+: "De Quooker COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Net als de 'gewone' COMBI rekent hij af met het lange wachten op warm water en de verspilling van drinkwater. Door de aansluiting op de warmwaterleiding heb je onbeperkt warm water."

Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.