Miele - Immer besser

Wereldleider in premium keukenapparatuur.

Miele is toonaangevend op het gebied van prestaties, duurzaamheid, bedieningsgemak, energie-efficiëntie, design en service. Het motto ‘immer besser’, werd al in 1899, bij de oprichting van dit familiebedrijf, op de eerste apparaten gedrukt.

Waarom keukenapparatuur van Miele?

Miele staat bekend om de hoge kwaliteit en de zeer lange levensduur. Het motto ‘immer besser’ betekent ‘steeds betere producten maken’, en trouw aan deze filosofie betekent iedere productverandering bij Miele ook daadwerkelijk een verbetering. De superieure techniek, de vele innovatieve functies, het design en het zeer lage energieverbruik zorgen voor talrijke eerste plaatsen bij Stiftung Warentest en andere consumentenorganisaties.

Vrijwel alle Miele-klanten blijven kiezen voor Miele en bevelen Miele aan.

Miele en Ekelhoff

Bij Ekelhoff vindt u een groot assortiment aan Miele-apparatuur en een volledig functionerende keuken, waar regelmatig kookcursussen worden gegeven en de apparatuur werkend kan worden gedemonstreerd. Hieronder stellen wij alvast een aantal highlights aan u voor.

ArtLine, de perfectionering van de greeploze keuken

Het design van ArtLine wordt gekenmerkt door vlakke glazen fronten met geïntegreerde displays, en past zo perfect in een modern, greeploos keukenontwerp. De functie van de handgreep is overgenomen door een sensor in het bedieningspaneel: Touch2open.

Esthetisch en functioneel

De modellen van ArtLine, naar keuze in briljantwit, obsidiaanzwart of grafietgrijs, zijn technisch gebaseerd op de Miele 6000 generatie, de handgreep heeft echter plaatsgemaakt voor de Touch2open sensor. Als de sensor wordt aangeraakt, wordt de deur motorisch ontgrendelt en komt langzaam omlaag.

Smartline: flexibel en elegant

Koken in stijl, geheel naar uw eigen culinaire voorkeuren. Combineer een inductieplaat, barbecue/grill, TeppanYaki, een gaselement, een inductiewok en een werkbladafzuiging geheel naar eigen wens. Meestal zal een inductieplaat het hoofdonderdeel zijn, waaraan links en rechts de werkbladafzuiging en andere modules gekoppeld kunnen worden.

Werkbladafzuiging, praktisch en plaatsbesparend

Werkbladafzuiging maakt de klassieke afzuigkap overbodig. De wasem wordt naar beneden gezogen en de vetmoleculen worden geabsorbeerd met het tienlaagse roestvrijstalen vetfilter. Zowel luchtafvoer als luchtcirculatie is mogelijk. Voor de installatie is slechts 16 centimeter inbouwhoogte nodig, zodat er gewoon ruimte blijft voor lades onder het kookgedeelte.

TeppanYaki

Wie houdt van de moderne Japanse keuken kan eigenlijk niet zonder de TeppanYaki. Gerechten worden rechtstreeks op de roestvrijstalen plaat bereid, wat vooral bij vlees uitstekende resultaten oplevert. De 38 cm brede TeppanYaki werkt op inductie, en er zijn twee afzonderlijk bedienbare zones, waardoor uiteenlopende ingrediënten met verschillende temperaturen gelijktijdig bereid kunnen worden.

Makkelijk schoon te maken

Miele maakt u het schoonmaken zo eenvoudig mogelijk. Het gladde keramische oppervlak wordt door de inductietechnologie zelf niet verwarmd en aanbranden is zo goed als uitgesloten. Een schoonmaakbeveiliging voorkomt een ongewilde wijziging van instellingen en alle afneembare elementen zoals grillrooster en vetfilterbox kunnen gewoon in de afwasmachine.

Stoom en microgolven in een apparaat

De oven is onbetwist het meest gebruikte keukenapparaat, maar de strijd om de tweede plaats is spannend. Veel mensen twijfelen over een stoomoven of een magnetron. Het is Miele met de DGM 6800 gelukt de uiteenlopende technologiën te combineren in één apparaat. Met MultiSteam Technologie en een magnetronfunctie met zeven standen.

Warmhouden én slow cooking

De Miele Gourmet-warmhoudlades zijn een ideale aanvulling op een oven, stoomoven of koffieautomaat. Het zijn echte multitalenten, want naast het warmhouden van maaltijden en serviesgoed, zijn er tal van andere toepassingen als ontdooien, chocolade smelten, het rijzen van deeg of het oplossen van gelatine. Maar ook slow cooking behoort tot de mogelijkheden. Bij iedere gourmet-warmhoudlade levert Miele een uitgebreid kookboek over slow cooking.

Uiterst praktisch: de vacumeerlade

Het vacumeren van levensmiddelen zorgt voor een duidelijk langere houdbaarheid, en is de perfecte voorbereiding op sous-vide koken in de stoomoven. Het is ook de handigste en meest plaatsbesparende oplossing voor het bewaren van vloeistoffen en restjes. Door vlees of vis direct na het marineren te vacumeren, wordt de smaak van de marinade vele malen versterkt. Net als de gourmet-warmhoudlade, past ook de vacumeerlade perfect onder een oven of koffieaaparaat.

De nieuwe versgeneratie

De nieuwe generatie Miele inbouwkoelkasten en koelvriescombinaties K 30.000 wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke mate aan versheid, energiezuinigheid en innovatieve verassingen. Zo zorgt de PerfectFresh Pro Zone ervoor, met vernieuwde lades die een optimale temperatuur tussen de 0 en 3° hebben en waarbij de optimale luchtvochtigheid kan worden ingesteld, dat groente en fruit tot wel drie keer langer vers blijft.

Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.