Ekelhoff Keukens Duitsland-Next125 NX 620-Eikenhouten Keuken

Hoekkeukens: Landelijk, modern of klassiek

next125 Keuken in hoekopstelling met kooktafel en glasfronten (NX912) van Ekelhoff Keukens, Duitsland

Een hoekkeuken of L-keuken

Een hoekkeuken, ook wel L-keuken genoemd, is op veel manieren te plannen: als gezellige landelijke keuken, als strakke moderne keuken, klassiek met een l-vormig aanrecht of met een hedendaagse hoge kastenwand. Als u de ruimte heeft kunt u ook nog kiezen voor een kookeilans of schiereiland of een keuken met twee hoeken, waardoor eigenlijk een U-keuken ontstaat. Door de hoekopstelling blijft er veel bewegingsruimte en is er evt. plaats voor een eettafel.

Scandinavische keuken Hout. Eiken hoekkeuken met wit keukenblad van composiet. Ekelhoff Kuchen, Duitsland

Hoekkeukens: praktisch, open en gezellig

Een hoekkeuken heeft een uitnodigende, open uitstraling en biedt veel aanrechtoppervlak en bewegingsruimte om met meerdere mensen gezellig te kokkerellen. Als open keuken met directe aansluiting op de living, of als aparte keuken met al dan niet de mogelijkheid voor een eettafel. In dit Haagse herenhuis, gefotografeerd bij een van onze klanten, is gekozen voor een keuken in Scandinavische stijl met een klein keukeneiland met barkrukken, extra kastruimte en een wijnkoelkast.

U-keuken  met schiereiland in bronskleur en wit van Contur. Ekelhoff Keukens

L-keuken wordt U-keuken

Deze keuken van ons huismerk Contur vind u in het Küchenhaus Ekelhoff, in het centrum van Nordhorn. In dit geval is de opstelling in U-vorm, met een schiereiland dat plaats biedt aan twee barkrukken. Uiteraard kan de hoge wandkast ook in het verlengde van of tegenover het aanrecht geplaatst worden.

U-keuken of hoekkeuken van Poggenpohl in stralend wit met extra hoge kasten-Ekelhoff Kuchen in Nordhorn

Veel plaats bij weinig ruimte!

Een hoekkeuken is de ideale oplossing als u niet zoveel ruimte ter beschikking heeft. In deze typische Amsterdamse benedenwoning mochten wij deze prachtige Poggenpohl-keuken inbouwen. Zowel de hoge wandkast als de bovenkasten lopen door tot het plafond wat veel bergruimte oplevert en de hoekopstelling biedt een groot aanrecht-oppervlak.

Landelijke hoekkeuken van Contur met Sky Blue graniet werkblad en achterwand - Ekelhoff Keukens in Nordhorn

Een hoekkeuken in landelijke stijl

Deze stijlvolle landhuiskeuken van Contur kunt u komen bekijken in onze showroom Küchenland. Absolute blikvanger in deze keuken is het werkblad en de grote achterwand van de bijzondere granietsoort Sky Blue. De paneel-fronten zijn uitgevoerd in kristalwitte satijnlak.

Meer landelijke keukens
Landelijke U-keuken in witte en saliegroene satijnlak - van Ekelhoff Keukens
Moderne hoekkeuken  met eiken fronten_houten keukens_Ekelhoff Nordhorn
Bijzonder Italiaans design: Hoekkeuken van Valcucine. Ekelhoff Keukens in Nordhorn
SieMatic Pure Keuken in notenhout en grafietgrijs van Ekelhoff Keukens
Landelijke keuken met kookeiland van Ekelhoff Keukens Nordhorn
Next125 keuken in oud-eiken en kwartsgrijs
Greeploze u-keuken in magnolia met rvs keukenblad, zitgelegenheid en Gaggenau apparatuur van Ekelhoff Keukens. Lees de keukenreview  met foto's. Keuken geinstalleerd in Het Gooi

Strak en modern hoekkeuken

Deze prachtige hoekkeuken met schiereiland mochten wij inbouwen bij een van onze klanten in Het Gooi. Het warmgewalste RVS werkblad is slechts 4 mm dik, de spoelbak is naadloos ingelast en de Pitt Cooking gaspitten zijn direct op het werkblad aangebracht. De strakke greeploze fronten zijn uitgevoerd in warm, off-white Magnolia satijnlak, de grijze inbouwovens zijn van Gaggenau.

Contur keuken - cremona oudeiken provence _Ekelhoff Keukens

Stijlvol hoekkeuken in matwit en robuust eiken

Ook deze mooie hoekkeuken is van ons huismerk Contur. Niet voor niets zingt deze naam rond in Nederland. Contur-keukens zijn populair vanwege de degelijke Duitse Keuken kwaliteit, zeer veel planningsvrijheid en een uiterst vriendelijke prijs. Het ontwerp van deze keuken is simpel, strak en chic.

SieMatic Classic landelijke keuken bij Ekelhoff Keukens

SieMatic Classic, een klassieke hoekkeuken nieuw gecomponeerd

Waardevol, opvallend, opulent, elegant en representatief. Met deze begrippen definieert het luxe-merk SieMatic de lijn Classic. Een hoekkeuken met opvallende stijlelementen als rvs-facetfronten, hoogglans gelakt notenhout en vitrine bovenkasten. Deze keuken is te zien in ons Küchenland.

Een modern-klassieke hoekkeuken

Voor ons is deze hoekkeuken van Contur zowel klassiek als modern. Hoogglans fronten met een smalle greeplijst, een zwart granieten werkblad, een hoge wandkast met inbouwapparatuur. De inrichting draagt uiteraard haar steentje bij aan de klassieke uitstraling. Deze keuken mochten wij installeren en fotograferen bij klanten van ons in Naaldwijk.

Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.