Welke keukenapparatuur past bij mij?

Welke keukenapparatuur past het beste bij u en uw leefstijl? Als het bereiden van culinaire hoogstandjes uw passie is, stelt u waarschijnlijk andere eisen aan uw keukenapparatuur dan als u iedere dag een snelle en gezonde maaltijd voor uw gezin op tafel wilt zetten.

Ekelhoff heeft een uitgebreid assortiment hoogwaardige en innovatieve keukenapparaten van bekende en betrouwbare merken. De ontwikkelingen op dit gebied staan bepaald niet stil. Onze ervaren en goed opgeleide adviseurs kennen de mogelijkheden en de voor- en nadelen van alle nieuwe snufjes, en kunnen u helpen te bepalen welke keukenapparatuur voor u en uw situatie een goede keuze zou zijn. Wij stellen hier alvast onze belangrijkste merken aan u voor.

Dat zeggen onze klanten:

5 star rating
Review SieMatic Urban keuken in Umbra Similaque fluweelmat. Keukenreview van onze klanten in Groningen. Ekelhoff Kuechen in Nordhorn
"Uitermate tevreden over onze SieMatic Urban keuken van Ekelhoff"

"Nog steeds zijn wij uitermate tevreden over de SieMatic Urban keuken die wij bij Ekelhoff in Nordhorn hebben gekocht. We waren onder de indruk van de zeer uitgebreide showroom, met keukens voor verschillende budgetten en verschillende stijlen. De klantvriendelijkheid is hier hoog, je kan in alle rust rondkijken en wil je advies dan krijg je dat van deskundige medewerkers. Van begin tot eind zijn wij goed bijgestaan. We hadden een zeer prettig adviesgesprek met de heer Henning Reineke. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en voorkeuren en deze zijn vertaald in een prachtig ontwerp. Ook de montage, door een eigen montageteam, was uitstekend. Wij hebben Ekelhoff dan ook al aan verschillende mensen in onze omgeving aangeraden, en daar staan we voor 100% achter."

Inge B.
5 star rating
Witte hoekkeuken met fluweelmatte paneelfronten van Contur CLC Classic. Ontdek Contur keukens bij Ekelhoff in Nordhorn.
“Ekelhoff Keuken is zonder twijfel een aanrader”

"Ik ben in juli 2023 op aanraden van een vriendin naar Ekelhoff Keuken geweest. Vanaf het begin was het heel prettig. Ik gaf mijn adviseur, Thomas Szellas, de vrije hand om een mooi ontwerp te maken en dat heeft hij uitstekend gedaan. Nadat ik in de showroom de keuzes had gemaakt voor aanrecht, kasten, handgrepen, enz, gingen onze gesprekken verder per e-mail. Geen vraag was te veel of te gek. "

Karen
5 star rating
Matgrijze keuken SieMatic SLX imet kookeiland in steengrijze Similaque met keramiek keukenblad van Ekelhoff Keukens, Duitsland
“Perfecte SieMatic SLX keuken en top-service van Ekelhoff”

"Wij genieten dagelijks van onze SieMatic SLX keuken. Ekelhoff Keukens was ons aangeraden door een collega. In de gigantische showroom zagen we meteen de matgrijze keuken, een Siematic SLX, staan die het uiteindelijk geworden is. We zijn zeer goed geholpen door Sven Wensing. Voordat we naar Nordhorn gingen hadden we onze keuken al helemaal voor ogen, Sven had echter het vermogen om de keuken die we voor ogen hadden op diverse punten aan te passen. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij zoveel handige tips, we hadden daar meteen veel vertrouwen in en zijn daar nu heel blij mee! De service bij Ekelhoff Küchen is top, van het moment van binnenkomst in de showroom tot en met de nazorg, alles is tot in de puntjes geregeld."

Esther en Ruben
5 star rating
SieMatic Keuken Pure in notenhout en grafietgrijs  van Ekelhoff Keukens
SieMatic Pure in notenhout en grafietgrijs “Aanbeveling”

Wij hebben bij Ekelhoff Keukens onze nieuwe SieMatic keuken gekocht. De ontvangst was zeer hartelijk. Met Jonas hadden we een hele goede klik. Hij wist onze wensen te vertalen in de prachtige keuken die we nu hebben. Ook het montage-team was zeer professioneel. Jonatan en Patrick hebben echt vakwerk geleverd, niets was hen te veel en ze hebben goed meegedacht over de afwerking. Deze jongens verdienen een groot compliment. Wij zullen Ekelhoff Keukens in Duitsland zeker aanbevelen bij mensen.

Joke en Wil Franken
5 star rating
Contur Schuller-Kristalwit hoogglans met keramiek werkblad
"Alles top bij Ekelhoff Keukens"

Alles top bij Ekelhoff Keukens in Duitsland - absolute aanrader! Sinds november 2019 zijn we nog elke dag blij met onze topkeuken van het bedrijf Ekelhoff Keukens in Duitsland. Dit begint met het uitstekende ontwerp in zowel optische als technische zin van Sven Wensing, die veel tijd heeft genomen voor overleg en met fantastische nieuwe ideeën kwam zoals twee separate koelkasten naast elkaar waarvan we elke dag plezier hebben. Ook de rest van het Keuken Ekelhoff team deed uitstekend werk, de communicatie verliep in alle fasen vlot en de montage werd binnen 2 dagen professioneel uitgevoerd door een competent en sympathiek team. Top kwaliteit voor een hele goede prijs. Kortom, we kunnen Ekelhoff Keukens van harte aanbevelen!

Holger & Kerstin
5 star rating
next125 kitchen-NX912 kitchenisland with glass fronts Ekelhoff Kitchen
“Helemaal tevreden over Keukenhuis Ekelhoff ”

Onze prachtige platinum keuken is ontworpen door Henning Reineke. Alles klopte, en het resultaat is adembenemend geworden. Ook zeker een groot compliment naar de monteurs. Wat werken ze rustig, netjes en fijn dat ze overleggen tijdens het plaatsen. Een correctie hier en daar wordt goed opgelost. Tot het einde doorgaan totdat iedereen tevreden is. En tevreden, dat zijn we, helemaal.

Stefanie
5 star rating
Keuken Scandinavisch. Maatwerk keuken hout balkeneiken-Ballerina keukeneiland-Dekton aanrechtblad
"Onze Duitse keuken is te gek"

"Onze Duitse keukenspecialist Jeanin heeft ons in de showroom, en ook daarna nog eens via beeldbellen, ontzettend fijn en professioneel geholpen. Ze dacht met ons mee, had verstand van zaken en communiceerde fijn. De heren die wij voor de montage over de vloer hadden waren vriendelijk, kundig en netjes. Fijn dat we gewoon Nederlands konden spreken! Een keuken uit Duitsland is fantastisch!"

Rianne
5 star rating
next125 keuken NX912 droomkeuken in lavazwart met matglasfronten
"Een zeer positieve keuken-ervaring"

We hebben het hele proces van het kopen van deze keuken als zeer positief en plezierig ervaren. Het begon met het uitstekende verkoopadvies, via de planning naar de installatie. De adviseur (Michael Voet) en zijn collega's waren altijd vriendelijk, humoristisch, behulpzaam, geduldig en begripvol als het ging om de bestelling of levering of installatie. Het klinkt vanzelfsprekend - maar geloof me, dat is het niet!  Elke collega is een expert op zijn gebied. Als klant viel het op hoe belangrijk niet alleen de verkoop maar ook de klant voor jullie allemaal is – En dat jullie allemaal positief ten opzichte van jullie werk en jullie werkgever staan.

Dietrich M.
5 star rating
Hoekkeuken met pitt cooking bij Ekelhoff Keukens
“Zeer content met onze nieuwe keuken”

Na professioneel keuken advies hebben wij onze keuken aangeschaft. Er werd goed mee gedacht en er werden diverse ontwerpen uitgewerkt. De communicatie verloopt moeiteloos. Afstemming is perfect. Alle afspraken worden nagekomen. Ook de apparatuur voldoet volledig aan onze verwachting. Kwalitatief zeer goed voor absoluut een goede prijs. Gedurende het hele traject is de service van hoogstaand niveau geweest. Wii hebben Kuchenland Ekelhoff geadviseerd gekregen van mijn collega en ik kan iedereen aanbevelen hier een keuken aan te schaffen. Wij zijn 2 keer helemaal naar Duitsland gereden (2 uur heen en 2 uur terug) maar dit was meer dan de moeite waard.“Netjes”

M. Derks
5 star rating
Zwart witte keuken van next125 met matglas fronten van Ekelhoff Keukens in Duitsland
“Prachtige next 125 keuken van Ekelhoff Kuchen in Duitsland”

We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht bij Ekelhoff Keukens, een next125 keuken met een roestvrijstalen blad. We werden deze keer geholpen door Thomas Szellas en dat is ons erg goed bevallen. Thomas heeft voorheen zelf keukens geplaatst voor Ekelhoff en dat merk je meteen in het gesprek. Ook de nazorg is prima. Na de plaatsing zijn we verschillende keren gebeld door Ekelhoff of de keuken beviel en of er nog zaken waren die aangepast dienden te worden. De volgende keuken komt hier zeker ook weer vandaan. Janneke en Erik de Graaf

Janneke en Erik de Graaf
5 star rating
Matwitte keuken van Contur met wit dekton keukenblad. Geinstalleerd bij klanten van Ekelhoff Keukens Duitsland
“Zo prettig verlopen bij Ekelhoff Keukens”

Nadat we eerst door de prachtige keukenwinkel hebben gelopen, zijn we heel uitgebreid geadviseerd door Jeanin Oude Wolbers. We hadden al heel duidelijk voor ogen wat we wilden. Jeanin gaf ons hierbij praktische overwegingen en samen zijn we op onze prachtige keuken uitgekomen. Leuk was, dat er gelijk presentatietekeningen gemaakt kunnen worden hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Het was een hele prettige manier van samen werken, Jeanin begreep goed wat we voor ogen hadden en er werden geen opdringerige verkooptruukjes toegepast. We kijken hier met een goed gevoel op terug. De keuken werd perfect opgeleverd, zeer professioneel, en een jaar later is de keuken nog een keer opnieuw afgesteld. Wat een service! Het was fijn dat het proces van kopen en plaatsen van onze droomkeuken zo prettig verlopen is!

Simone Ruijs
5 star rating
Greeploze u-keuken in magnolia met rvs keukenblad en Gaggenau apparatuur van Ekelhoff Keukens.
“Goede keuken ervaring met Ekelhoff Keukens”

Wij hebben onze keuken gekocht bij Ekelhoff Keuken en dit was een goede keuken ervaring. Na een vriendelijke ontvangst zijn we uitstekend geadviseerd en geholpen! Mooie ruime keukenwinkel, ideaal voor het opdoen van keukeninspiratie! Ekelhoff Keukens heeft onze keuken goed geïnstalleerd en hele fijne service.

Inne
5 star rating
Greeploze eilandkeuken van contur in witte satijnlak met houten details. Ekelhoff Keukens in Nordhorn
“Ekelhoff Keukens: een zekere aanbeveling”

We hebben met veel plezier samengewerkt met de keukenarchitect van Ekelhoff Keukens. Hij kon ons steeds weer nieuwe mogelijkheden laten zien en ons adviseren om een bepaalde keuze te maken. Ook als het nodig was om te bezuinigen bijvoorbeeld. En, heel prettig, zonder de commerciële druk die je nogal eens tegenkomt bij Nederlandse keukenleveranciers. We hebben veel service gehad en genieten van onze keuken. We kunnen Ekelhoff Keukens in Duitsland zeker aanbevelen.

Arie den Boon
5 star rating
Greeploze eilandkeuken van next125 in hoogglanslak met wit keramiek keukenblad
"Erg goed: 5 sterren voor Ekelhoff Keukens"

Onze ervaring met Ekelhoff Keukens is superpositief. Na wat teleurstellende ervaringen bij de Nederlandse concurrentie kwamen we bij Ekelhoff Keukens in Duitsland uit, daar zij het keukenmerk aanboden waar wij als een blok voor gevallen zijn. We zijn vanaf het eerste moment in de keukenzaak zeer correct ontvangen. Men heeft er alles aan gedaan om onze wensen in vervulling te laten gaan. Dit is met groot succes gelukt, en uiteraard tegen een concurrerende prijs. Ook de plaatsing is, ondanks fasering door ons, goed verlopen en ook de nazorg is erg goed. Hier kan de Nederlandse tegenhanger in Hoofddorp nog iets va n leren.

Michael Spaargaren
5 star rating
Keukeninspiratie? Ontdek de keukens van de klanten bij Ekelhoff Keukens Duitsland, in Nordhorn
"Ekelhoff is de rit meer dan waard"

Voor de tweede maal hebben wij onze keuken bij Ekelhoff Keukenhuis gekocht en wat ons betreft is het de rit naar Duitsland (vanuit Rotterdam!) meer dan waard. We hadden zelf het ontwerp gemaakt en Ole Stranghöner heeft met zijn specialistische kennis die dingen toegevoegd die maken dat het een hele fijne, logisch ingedeelde keuken is geworden. Door de toevoeging van een mooi marmerlook blad is het een frisse, tijdloze keuken geworden die prima past binnen onze kleurrijke woning. De service achteraf is ook heel goed. De monteurs zijn niet te belabberd om voor een laatje wat nog niet helemaal lekker loopt langs te rijden. Een eventuele volgende keuken kopen we beslist weer bij Ekelhoff Keukens. En nee, we hebben geen aandelen ?

Christine den Hartog
5 star rating
Zwarte keuken met keukeneiland en twee vrijstaande hoge kasten. Duitse keuken van Contur in Lavazwart met composiet aanrechtblad.
"Zeer tevreden over de keuken van Keukenhuis Ekelhoff"

Wij hebben een keuken met kookeiland, hoge kasten en apparatuur gekocht bij Keukenhuis Ekelhoff voor ons nieuwe huis. Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd. De keuken is perfect gemonteerd en vervolgens werd alles netjes opgeruimd. Het valt ons op dat de service ook daarna goed is: er werd na ongeveer een jaar geïnformeerd of wij nog helemaal tevreden waren. Kortom: wij zijn een zeer tevreden klant en ook de prijs van de keuken was alleszins redelijk.

Wil
5 star rating
Greeploze witte keuken van Contur met spoeleiland en marmeren werkblad en achterwand. Gerealiseerd in Amsterdam door Ekelhoff Keukens, Duitsland.
“Uitstekend en klantgericht”

Ik heb in het verleden al twee keukens gekocht bij Ekelhoff Kuchen. Alle keren waren zowel de advisering als de plaatsing en overige service uitstekend en zeer klantgericht!

J.Palstra
5 star rating
next125 Keuken met hout keukenfronten en RVS keukenblad van Ekelhoff Keukens
“Heel erg tevreden over Ekelhoff”

Wij hebben in de herfst van 2015 een keuken gekocht en deze is in mei 2017 geplaatst. Wij hadden veel vertraging met de verbouwing van ons huis maar in goed overleg met de planningsafdeling van Kuchenland Ekelhoff en werd hier niet moeilijk overgedaan. De ontvangst, het advies en de service bij Kuchenland is uitstekend. De communicatie verloopt goed en bij het meeste personeel is de Nederlandse taal geen probleem. De montage van de keuken is uitgevoerd door enthousiaste Monteurs, prima vakmensen. Bij de montage en de oplevering zagen zij meer zaken dan wij als klant en dit werd zonder probleem opgelost en hersteld.

Familie Timmerman
5 star rating
“Met volle overtuiging: 5⭐ voor Ekelhoff"

In 2017 hebben wij bij Kuechenhaus Ekelhoff een NEXT 125 (NX500) keuken inclusief Gaggenau keuken apparatuur gekocht. Dit was al de 2de keuken die wij daar hebben aangeschaft. Wij kunnen Ekelhoff dan ook met volle overtuiging van harte aanbevelen. Zij staan garant voor excellent advies, denken actief mee en hebben goede ideeën. De rest (levering, montage, after-sales service, garanties etc.) is ook tot in perfectie geregeld. En dit alles tegen een hele concurrerende prijs.

Familie Zwaanswijk
5 star rating
Zwarte eilandkeuken Contur met bar en RVS werkblad bij Ekelhoff Keukens Duitsland
“Uitstekende Keuken van Ekelhoff”

Een geheel nieuwe keuken waar wij erg blij mee zijn. Van te voren tijdens de afspraak is er erg goed naar onze wensen geluisterd en zijn deze vertaald naar onze ideale keuken. Zowel qua stijl als bijbehorende apparatuur. Ook de service bij plaatsen en naderhand zijn uitstekend.

Familie Steenvoort
5 star rating
“Strakke planning van Ekelhoff Keukens”

De eerste indruk is de toonzaal. Heel veel te zien en heel veel ideeen op te doen. En dat in alle rust. Op verzoek geeft men meer informatie en kan er een vervolg afspraak gemaakt worden. Goed advies bij definitieve koop. Strakke planning en bij installatie deskundig personeel. Willen het perfect afgewerkt hebben. Een mooi eindresultaat en betrouwbaar zaken doen.

Familie van Dijk
5 star rating
Keuken op maat van next125 keuken met glasfronten van Ekelhoff Keukens Duitsland
“Alles klopt bij Ekelhoff”

Van ontwerp, design, showroom, veelvoud aan keuze, begeleiding, besprekingen in Nordhorn op een top showroom, inmeten ter plekke, levering, installatie, nazorg, … het klopte bij onze keuken uiteindelijk allemaal. Met name de eigen installatie mensen van Ekelhoff zijn netjes en zorgvuldig, werken hard door en zijn betrokken. Compliment. Dit was een behoorlijk project in omvang en geld, waarbij Ekelhoff zeker heeft laten zien in het topsegment te kunnen meedraaien.

JVDG
5 star rating
“Hele goede ervaring met Ekelhoff Keukens”

Hele goede ervaring met Ekelhoff. Zeer nette en snelle service aan telefoon, email of in persoon. Januari/februari 2016 een echt grote keuken besteld, na de zomer 2016 geleverd. Een keuken bestellen is natuurlijk een heel proces, vooral onze keuken. Groot en met veel apparatuur. We zijn meerdere malen geweest in Duitsland en ook bij concurrenten in Nederland. Het fijne aan Ekelhoff was wel het gemak en snelheid waarmee ze een keuken tekenen, bedenken en advies geven. En kwamen er uiteindelijk ook iets goedkoper uit. In Nederland waren er een aantal dingen die niet konden en in Duitsland was dat geen probleem. Ondanks de drukte in de zomervakantie werd de keuken (op 1 week na) op tijd geleverd. De plaatsing ging goed. Er misten wat kleine dingen maar die kwamen snel. Was ook een speciaal op maat gemaakt item. Helaas moesten we wat langer wachten op de geleiders van een treklade kast, maar we kregen in de tussentijd wel planken. Over het algemeen is het plaatsen van de keuken altijd heel netjes (beter dan de Nederlandse monteurs zou ik bijna zeggen), dekken alles af, maken alles schoon en zijn heel beleefd. Komen met 2-3 man, dus gaat ook snel. Afwikkeling van problemen (hadden wat kleine dingen binnen het jaar) ging iets minder snel, maar was verder geen probleem. En als service kregen we uiteindelijk ook nog een kookworkshop bij ons thuis cadeau. Weliswaar van Gaggenau, maar geregeld door Ekelhoff. Hartstikke leuk! Een dikke duim voor jullie bedrijf!

W. Groos
5 star rating
Zwarte keuken met hout - moderne landelijke keuken met kookeiland
“Tevreden met Ekelhoff Keukens”

Wij zijn tevreden met Ekelhoff. Onze verkoper Ole nam alle tijd en heeft ons goed geholpen, zonder het gevoel te geven het duurste te willen verkopen. Prijzen zijn goed, evenals service en bereikbaarheid. Vragen om dingen te verbeteren zijn alle goed opgepakt. Omdat we een speciale maatkeuken bestelden, duurde aflevering iets langer, maar het was het wachten waard!

Ingmar
5 star rating
next125 keuken NX902 met kooktafel kookeiland
“Uitstekend geadviseerd”

Op zaterdagmiddag naar Duitsland om keuken-ideeën op te doen, komen we aan het einde van de dag per toeval in Nordhorn bij Küchenland Ekelhoff. Een prachtige showroom met dito keukens! De laatste keuken tijdens ons ronde is een Next 125 met ‘kooktafel’. Als een blok vallen we voor deze complete keuken met opvallend veel lades. De showroomkeuken staat te koop. Een week later terug naar Küchenland om te constateren dat dit echt ‘onze’ keuken is. Omdat de ruimte waar de keuken geplaatst gaat worden veel ramen heeft moet er flink gepuzzeld worden. Nadja Hollman heeft ons daarbij uitstekend geadviseerd. Met een extra wasbak in de kooktafel en een Berbel afzuigkap naar voorbeeld elders uit de showroom is onze keuken compleet. Inmeting volgt en twee maanden later wordt de keuken door uiterst vriendelijke vakmannen met zorg geïnstalleerd. Elke dag genieten we nog van ons zatermiddagbezoek aan Küchenland!

Familie Post
5 star rating
Keukeneiland met keramik werkblad bij Ekelhoff Keukens Duitsland
“Heel goed geadviseerd door Ekelhoff Keukens”

“Heel goed geadviseerd” Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff. Bij het maken van alle keuzes, die bij het kopen van een nieuwe keuken gemaakt moeten worden, zijn wij zeer professioneel geholpen. Er is vooral heel goed geadviseerd in de praktische bruikbaarheid van de keuken. Dit maakt dat wij elke dag met heel veel plezier weer in de keuken staan. En geheel niet onbelangrijk: De keuken is heel mooi, makkelijk schoon te houden en kwalitatief heel goed! De plaatsing en nazorg hebben wij ook als zeer goed ervaren. Wij kunnen bij vragen altijd bij Ekelhoff terecht en worden dan snel goed geholpen.

D.R.
5 star rating
Mat zwarte next125 keuken met kooktafel en matglazen fronten
“Erg goed advies in het Nederlands”

Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff en weer net zo’n goede ervaring als bij de eerste keer. Erg goed advies in het Nederlands en ook de plaatsing van onze Next 125 keuken verliep soepel. Dit ondanks de lastige omstandigheden ter plaatse. De geadviseerde apparatuur past goed bij het ontwerp en ik beveel Kuechenland Ekelhoff dan ook met plezier aan.

Martin
5 star rating
Witte kookeiland met Bar - Keuken uit Duitsland
“Uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding”

Onze keuken van Ekelhoff is nu ruim een jaar geleden geplaatst. We zijn erg blij met de keuken en krijgen ook veel positieve reacties. Over het personeel van Ekelhoff niets dan lof. In ons zoektraject zijn we bij een drietal keukenleveranciers geweest. Ekelhoff was verreweg de prettigste. Niet moeilijk doen over het maken van een 3-D tekening en volledige duidelijkheid en openheid over de prijs. Beide kregen we netjes mee of toegestuurd. Dit in tegenstelling tot leveranciers in NL. Het kostte twee ritjes naar Norhorn, maar dat was het meer dan waard.Het plaatsen van de keuken verliep ook uitstekend. Zeer vriendelijk en beleefd personeel dat goed nederlands spreekt en zeer zorgvuldig en te werk gaat. Zorg dat bij het plaatsen van de keuken wel een installateur aanwezig is voor de aansluiting van apparatuur op water en gas. Dit doet de Ekelhoff installateur niet. Tot slot is de nazorg is ook uitstekend. Een klein paneeltje was in een verkeerde maat geleverd en werd vrij snel vervangen. Een deurtje dat na een paar maanden niet perfect hing werd door een onderhoudsmonteur weer keurig afgesteld. We zijn nu een jaar verder en nog steeds geheel tevreden met onze keuken. Vrienden heb ik al aangeraden bij Ekelhoff te gaan kijken voor een keuken. Een daarvan heeft ondertussen ook al een keuken bij Ekelhoff gekocht.

Ron Visser
5 star rating
Scandinavische keuken van Contur: witte keuken met betonlook keukenblad van Ekelhoff Keukens in Nordhorn
“Hoge kwaliteit bij Ekelhoff Keukens”

We hebben afgelopen voorjaar een keuken laten plaatsen door Ekelhoff en ze leveren een hoge kwaliteit keuken voor een goede prijs en een uitstekende service. De verkoop afdeling heeft veel kennis en ervaring en geven goed advies. We hebben een oude gereformeerde kerk op Terschelling omgebouwd tot woonhuis waardoor er een enorme ruime keuken geplaatst kon worden. Na diverse keukenzaken in Nederland offertes te hebben gedaan kwamen we bij Ekelhoff uit die voor een lagere prijs kwalitatief beter apparatuur leverde (Siemens). Bij plaatsen zat er een kleine beschadiging (kras) op afzuigkap en die werd gelijk omgeruild voor een nieuwe (werd een week later geleverd). Naderhand nog een fotograaf op visite gehad die namens Ekelhoff wat foto’s wilde nemen omdat het zo’n uniek project was op een unieke locatie. Kortom: Zeer tevreden en ik raad iedereen aan om even naar de oosterburen op visite te gaan en u te laten voorlichten over de verschillende opties.

Wietse
5 star rating
Oranje Keuken met teakhouten fronten en composiet werkblad_Ekelhoff Keukens
“Hoogst mogelijke waardering voor Ekelhoff”

Ekelhoff krijgt van ons de hoogst mogelijke waardering. Op alle vlakken zijn wij volledig tevreden. Recentelijk zijn we verhuisd en we hebben met geen enkele twijfel voor een tweede keer gekozen voor een keuken van Ekelhoff. De belangrijkste redenen dat wij zo positief zijn: Vakmanschap: Ekelhoff Küchen levert op alle fronten zeer hoogwaardig vakmanschap af, vanaf het ontwerp tot aan de plaatsing. Er wordt veel tijd gestoken in het ontwerpen van de keuken en hoe deze in de ruimte staat. Wij hebben meermalen overleg gehad over de afmetingen en over onze wensen, en alles is tot op de centimeter geoptimaliseerd voor het beste resultaat. Het inmeten wordt zeer zorgvuldig gedaan en de keuken werd PERFECT geplaatst. In alle stadia straalt het vakmanschap er vanaf en er bestaat een duidelijke trots in het professioneel plaatsen van de keuken. Men neemt de tijd hiervoor en men gaat voor een perfect resultaat. (Prijs)kwaliteit van de keuken: de kwaliteit van de apparatuur (Siemens) en de kasten, panelen, werkblad, laklagen zijn allemaal zeer hoog. Qua prijs kwamen wij bij meerdere NL aanbieders veel hoger uit en vonden we de keukens er kwalitatief veel minder goed uitzien. Service: de service is misschien wel een van de meest onderscheidende kwaliteiten. Zelfs na de plaatsing van de keuken komen monteurs terug om na te meten en als nodig bij te stellen. Bij problemen heb je in no-time een afspraak en wordt alles verholpen, wat vaak binnen de service valt van de keuken. De showroom: groot, mooi, veel aanbod en ook voorzien van een bar/terras binnen waar je even kan bijkomen van de reis en lekker wat kan drinken en eten. Op sommige dagen is een kok aan het koken in de showkeuken dan is het helemaal genieten. Concluderend heeft Ekelhoff onze verwachtingen vanaf het begin tot het eind overtroffen. Ook bij onze tweede keuken, waarbij wij een wat exotischere keuze aan materialen voor ogen hadden, heeft Ekelhoff alles voor ons kunnen realiseren. Alle medewerkers van Ekelhoff waar wij mee in contact hebben gestaan waren zeer vriendelijk en vakkundig waardoor we zorgeloos en met alle vertrouwen een keuken hebben gekocht, waar we nu elke dag weer van genieten.

A. Melse
Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.