Droomt u over een nieuwe keuken in 2024? Maak dan snel een afspraak en profiteer van de prijzen van 2023.
Nieuws | 21 december 2023

Nieuwe keuken in 2024 voor de prijs van 2023

Zwarte Ballerina keuken met matte smartglas fronten en  keramiek werkblad van Dekton. Woonkeuken met kookeiland van vazen schilderes Margo Houwing

Uw droomkeuken kopen in 2024?

Profiteer dan nog tot en met 15 januari van de prijzen van 2023. Maak nu een afspraak met een van onze goed opgeleide adviseurs. Zij nemen ruim de tijd om voor u de meest ideale keuken te ontwerpen. Onze monteurs komen die dan in de loop van het jaar bij u installeren.

Maak een afspraak
Bijzondere SieMatic S2 Eilandkeuken met eiken maatwerk elementen, zoals de ombouw en tafel met glazen voet en de fronten van de hoge kasten en koffiecorner.

Gerealiseerde keukens in 2023

Op deze pagina ziet u een aantal van de keukens die wij in 2023 bij onze klanten mochten plaatsen. Onze huisfotograaf Franz Frieling maakte weer de fotos.

Hier afgebeeld is een SieMatic S2 keuken met maatwerk elementen zoals de eiland-ombouw met tafel en de fronten van de hoge kasten. Deze keuken plaatsten wij in de buurt van Utrecht.

De keuken hierboven plaatsten wij bij Margo Houwing in Drenthe, zij beschildert vazen en in haar keuken zijn verlichte nissen gepland waarin die prachtig tot hun recht komen. Binnenkort meer in ons blog.

Houten keuken in knoestig eiken met een strak wit keukenblad
Gele Keuken in Curry-geel en notenhout - Ekelhoff Keukens Nordhorn - de Keukenwinkel in Duitsland

Kleur in de keuken

In 2023 werd er kleur bekend in de keuken. Hier links door knoestig eiken te combineren met een stralend wit blad en twee roze muren, aan de rechterkant ziet u een combinatie van notenhout uit onze werkplaats en Currygeel, uit de kleurcollectie van Contur. Deze keuken plaatsten wij in een voormalig kerkje in Friesland.

Meer gerealiseerde keukens
next125 keuken in grafietgrijs eiken en zwart matglas - gerealiseerd door Ekelhoff Keukens in Nordhorn Duitsalnd
Grote eilandkeuken van Contur in witte hoogglans en metaaldecor
Keuken van next125 in G-vorm met klein schiereiland en bar.
SieMatic keuken met keukeneiland, gerealiseerd door Ekelhoff Keukens in Duitsland
Keuken van Contur met notenhouten fronten, composiet keukenblad en bronskleurige Quooker
Nieuwekeuken met kookeiland. next125 keuken NX912 met matglas fronten in Platina metallic. Thuis bij keukendesigner Benjamin Cicek van Ekelhoff Keukens in Duitsland
Sfeervolle maatwerkkeuken met keukeneiland. Kasten in eiken en Dekton keukenblad
SieMatic keuken met maatwerkelementen, gerealiseerd door Ekelhoff Keukens in Nordhorn
Landelijke groene keuken van Contur met matgroene fronten en fronten in licht eiken fineer. Het keukenblad is van Blue Sky graniet. Het paard van de zorgboerderij staat er speciaal voor onze fotograaf.
Maatwerkkeuken unikat gerookt zwart bruin eiken keramiek werkblad van Ekelhoff Keukens

Wilt u ook uw droomkeuken realiseren?

Maak dan nog snel een afspraak, en profiteer nu nog van de prijzen van afgelopen jaar.

Overigens hebben wij ook een aantal zeer interessante keuken-aanbiedingen. Door goede afspraken met onze leveranciers, zijn deze keukens extra scherp geprijsd, en verkrijgbaar in meerdere kleuren en opstellingen.

Ontdek onze keuken aanbiedingen
Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.