bora xbo_Ekelhoff Keukens Duitsland
Blog | 31 maart 2023

BORA X BO: 4 goede redenen waarom u thuis wilt stomen en bakken

Bora rezept

Bora X Bo: Buitengewone ervaringen

4 goede redenen waarom u thuis wilt stomen en bakken. Bij een droomkeuken hoort ook hoogwaardige en innovatieve keukenapparatuur. En als er een merk is dat bekend staat om innovatie, dan is het BORA. Bekend van de razend populaire kookveldafzuigsystemen belooft BORA nu een nieuwe ervaring: Stomen en bakken tot in perfectie, met de BORA X BO. Geen hendels. Geen knopjes. Geen onnodige details. Maar wèl met functies die echte chefs gebruiken. Niet voor niets gebruikt BORA de bescheiden slogan “The End of Normal.”

Bora oven XBO bij Ekelhoff Keukens

#1 Schone lucht en een vrij en onbelemmerd zicht

U kent het vast. U opent de ovendeur en een vlaag onaangename hitte begroet uw gezicht. Dat is verleden tijd: door de automatische stoomafzuiging wordt de stoom vóór het openen van de deur ontvocht, afgekoeld, gefilterd en via de achterzijde weggeleid. Het geurfilter absorbeert daarbij alle geuren. Zèlfs die van vis.

Bora xbo oven bij Ekelhoff Keukens Duitsland

#2 Eenvoudige bediening

Wie houdt van ouderwets draaien aan de knoppen zal een nieuwe ervaring meemaken. De bediening van de BORA X BO verloopt namelijk via een stijlvol 19-inch-display. Een touchscreen net zo snel en comfortabel als uw smartphone. Betekent dat verloren raken in eindeloze menu’s? Zeker niet! Dankzij de talrijke vooraf geconfigureerde programma’s en een toegankelijke gebruikersbegeleiding wordt koken kinderspel.

X Bo Bora oven bij Ekelhoff Keukens Duitsland

#3 Eenvoudige reiniging

Hadden we het maar voor alles wat schoongemaakt moet worden… automatische reiniging. BORA maakt van die droom werkelijkheid. Is de oven vuil? Geen probleem: met het automatische reinigingsprogramma wordt de stoomoven weer glanzend schoon zonder dat er een doekje aan te pas komt. Draai daarvoor gewoon de reinigingscartridge in het grilrooster. Deze bevat een milieuvriendelijke reiniger en ontkalker. De oven is weer stralend schoon voor de volgende kooksessie.

Bora XBO Oven bij Ekelhoff Duitsland

#4 Het beste kook- en bakresultaat

Wat de BORA X BO laat uitblinken zijn de gelijkmatige kook- en bakresultaten en de optimale warmteverdeling. Wat dat inhoudt? Dat gerechten perfect bereid zijn, ook wanneer u alle drie de niveaus tegelijk gebruikt. Als u bijvoorbeeld veel croissants tegelijk maakt op drie bakplaten, zullen ze allemaal even mooi zijn afgebakken.

Bora oven X BO

"De stoomoven is inmiddels onmisbaar geworden bij een moderne keukenplanning. De BORA X BO tilt deze techniek naar een hoger niveau; zowel in resultaten als in bediengemak en reiniging."

- Thomas Szellas, Keukenadviseur bij Ekelhoff Keukens

BORA keuken bij Ekelhoff Keukens Duitsland

Topprestaties. Ontdek BORA bij Ekelhoff Keukens

Zien is geloven. In onze showroom vindt u nu een functionerende keuken van BORA met 2 X-BO’s en een BORA professional 3.0 inductieplaat, met teriyaki plaat. The full experience dus! Uiteraard zijn ook andere innovaties van BORA, zoals de Professional, Classic en Pure, te proberen. Wees welkom in Nordhorn, de koffie met een stukje Duitse taart staat klaar.

Plan uw bezoek

Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.