Mat zwarte keuken met eiland en wit marmerlook blad
Blog | 31 januari 2024

Barkrukken bij het keukeneiland

Ekelhoff Keukens-next125 NX500-duitse-keuken

Gezellig en ongedwongen

Ontbijten aan het keukeneiland, gezellig borrelen of even zitten bij het snijden van de groente. Een bar of bartafel aan het kook- of spoeleiland is uitnodigend, praktisch en gezellig. En het staat ook nog eens leuk. Bij Ekelhoff vindt u niet alleen ruim 200 modelkeukens, wij hebben ook een uitgebreide collectie meubels. Op deze pagina stellen we een aantal van onze meest geliefde barkrukken aan u voor, van merken als Bonaldo, KFF en Lapalma.

Barkrukken bij het keuken-eiland | Ekelhoff Keukens

Plan uw bezoek

Barkruk LEM van Lapalma

Onze klanten in Ouderkerk aan de Amstel verbouwden een oude koeienstal tot een prachtig woonhuis. Bij hun moderne landhuiskeuken met kookeiland, kozen zij voor barkrukken van Lapalma met een minimalistisch en lichtvoetig design. Barkruk LEM ontleent zijn naam aan de Lunar Excursion Module, de maanlander die in 1969 de eerste mens op de maan bracht. De LEM is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en eindeloos veel kleuren en materialen.

meer gerealiseerde projecten

Voor ieder eiland een passende barkruk

Bij deze mooie next125 keuken NX912 met fronten van matglas in de kleur Platin Metallic, die wij mochten plaatsen in Leiderdorp, kozen onze klanten voor de barkruk Miunn, ook van Lapalma. Strak, zwart en elegant. Prachtig bij de zwarte details van de keuken.
hieronder krijgt u een indruk van het uitgebreide aanbod van barkrukken van het Italiaanse designmerk Lapalma. U bent van harte welkom in onze showroom om ze uit te proberen:)

Plan uw bezoek

Barkruk TEXAS van KFF

In Gronau installeerden wij deze voormalige showroomkeuken van next125. Onze klanten vielen ook voor deze barkrukken in leren uitvoering, dus die hebben we meteen meegeleverd. Het Duitse design- meubelmerk KFF heeft een groot assortiment barkrukken, waarvan u het grootste deel ook in onze showroom aantreft. Dit model TEXAS heeft een draaivoet en is in hoogte verstelbaar.

Kijk bij Sale voor onze flink afgeprijsde showroomkeukens en meubels.

Sale

Barkruk LHASA, ook van KFF

Deze zeer comfortabele barkruk is hier uitgevoerd in een combinatie van stof en leer. Zoals bij alle modellen van KFF is zowel het gestel als de bekleding in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Hieronder een kleine indruk van de mogelijkheden van de barkrukken van dit stijlvolle merk. Modelnamen zijn onder andere GLOOH, GAIA, ARVA, LHASA en TEXAS

Barkrukken van Bonaldo

Bonaldo is het tweede trendy Italiaanse designmerk dat u bij ons kunt vinden. Dit model heet Bonnie, de bijbehorende tafel is Clyde. Die vindt u hieronder in de slider, samen met andere barkruk-modellen van Bonaldo, als Hoppy, Skipping, Lei hi, Filly too, Itala too, Pil too en Plumage.

SieMatic showroomkeuken Urban_Ekelhoff Keukens

Kom langs voor inspiratie

In onze twee showrooms in Nordhorn vindt u een grote keuze in barkrukken van onder andere bovenstaande merken. U bent van harte welkom om ze in alle rust te bekijken en uit te proberen. Als u samen met een van onze keukenadviseurs uw droomkeuken wilt ontwerpen, raden wij u aan om een afspraak te maken.

Plan uw bezoek
Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.