Contur keuken met kookeiland en kastenwand, Beige Keuken, Keuken Zandkleur. . Gerealiseerd door Ekelhoff Keukens, gefotografeerd door ©Jeroen Nieuwhuis
Blog | 12 juni 2024

Sfeervolle beige keuken met kookeiland

Keuken Zandkleur, Beige Keuken. Contur keuken met kookeiland en kastenwand. Gerealiseerd door Ekelhoff Keukens, gefotografeerd door ©Jeroen Nieuwhuis

Keuken in zandkleur, perfect in scene gezet

Deze prachtige keuken met kookeiland in zandkleur / beige mochten wij plaatsen bij de bekende en met vele prijzen bekroonde fotograaf Jeroen Nieuwhuis en zijn vrouw Sabine. Deze sfeervolle foto's kregen wij van Jeroen toegestuurd en mochten wij gebruiken voor onze website en social media. Hartelijk dank daarvoor! Mocht u Jeroen Nieuwhuis nog niet kennen, dan is het zeker de moeite waard om zijn instagram-pagina's en website te bekijken:

www.instagram.com/jeroennieuwhuis/
www.jeroennieuwhuis.nl
https://www.instagram.com/elsjansabine/

Keuken met kookeiland en kastenwand in beige. Gerealiseerd door Ekelhoff Keukens, gefotografeerd door ©Jeroen Nieuwhuis

Contur keuken met composiet keukenblad

De keuken die wij mochten leveren is van ons huismerk Contur in een fluweelmatte antifingerprint lak, in de kleur Zandgrijs, een prachtige beige of greige tint. Het keukenblad van Silestone composiet met de naam Rougui Suede is vrijwel dezelfde tint. De hele ruimte is ton-sûr-ton vormgegeven, waarbij heel zacht roze is gekozen voor de barkrukken en de transparante gordijnen die subtiel het licht filteren. Een gedurfd en verrassend element is het schuin geplaatste akoustische paneel met houten latten, dat terugkomt in de nis in de hoge kastenwand. Wij vinden het adembenemend geworden.

Meer over Contur keukens
Contur Keuken Beige. Zandkleur keuken met kookeiland en kastenwand. Gerealiseerd door Ekelhoff Keukens, gefotografeerd door ©Jeroen Nieuwhuis

Keukenapparatuur van Siemens, Miele en Bora

Voor de keukenapparatuur kozen Sabine en Jeroen voor een 'alles kunnende' combi-stoomoven en een koelvriescombinatie van Siemens Studioline, een vaatwasser van Miele en een Bora PURU inductieveld met afzuiging.
De Quooker Flex in RVS uitvoering maakt de keuken compleet.

Onze adviseur Hartmut Vennegerts plande deze keuken.

Meer over keukenapparatuur
Contur keuken met kookeiland in Beige - Zandkleur. Gerealiseerd door Ekelhoff Keukens, gefotografeerd door ©Jeroen Nieuwhuis
Contur keuken met Bora in het kookeiland. Gerealiseerd door Ekelhoff Keukens, gefotografeerd door ©Jeroen Nieuwhuis

Heeft u ook uw zinnen gezet op een beige keuken?

Voor een keuken met kookeiland in zandkleur of beige bent u bij Ekelhoff aan het juiste adres. Ekelhoff heeft een ruime keuze aan keukenfronten van verschillende Duitse topmerken in veel verschillende materialen. Denk hierbij aan hoogglanzende of matte lak, hout, glas, keramiek of een overtuigende kunststof imitatie van zandsteen. Kom langs en laat u inspireren in onze 10.000 m² showroom of maak een afspraak met een van onze goed opgeleide adviseurs.

Maak een afspraak
Contur Küche mit beiger Kochinsel und Schrankwand. Realisiert von Ekelhoff Küchen, fotografiert von ©Jeroen Nieuwhuis
Keuken met kookeiland en kastenwand in beige. Gerealiseerd door Ekelhoff Keukens, gefotografeerd door ©Jeroen Nieuwhuis
Contur Keuken Beige. Zandkleur keuken met kookeiland en kastenwand. Gerealiseerd door Ekelhoff Keukens, gefotografeerd door ©Jeroen Nieuwhuis
Beige Küche mit Kochinsel und Schrankwand. Realisiert von Ekelhoff Küchen, fotografiert von ©Jeroen Nieuwhuis
Contur keuken met kookeiland en kastenwand, Beige Keuken, Keuken Zandkleur. . Gerealiseerd door Ekelhoff Keukens, gefotografeerd door ©Jeroen Nieuwhuis
Beige Küche, Küche Sandfarbe. Contur Küche mit Kochinsel und Schrankwand. Realisiert von Ekelhoff Küchen, fotografiert von ©Jeroen Nieuwhuis
Sandfarbene Küche mit Kochinsel und Schrankwand. Realisiert von Ekelhoff Küchen, fotografiert von ©Jeroen Nieuwhuis
Beige Küche, Küche Sandfarbe. Contur Küche mit Kochinsel und Schrankwand. Realisiert von Ekelhoff Küchen, fotografiert von ©Jeroen Nieuwhuis
Beige Küche, Küche Sandfarbe mit Kochinsel und Schrankwand. Realisiert von Ekelhoff Küchen, fotografiert von ©Jeroen Nieuwhuis
Beige Küche mit Dachfenster. Contur Küche mit Kochinsel und Schrankwand. Realisiert von Ekelhoff Küchen, fotografiert von ©Jeroen Nieuwhuis
Contur keuken met Bora in het kookeiland. Gerealiseerd door Ekelhoff Keukens, gefotografeerd door ©Jeroen Nieuwhuis

De Perfecte Beige Keuken: Tijdloze Elegantie en helemaal van Nu

Een beige keuken is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van tijdloze elegantie en passend bij de laatste trends. Beige, een veelzijdige kleur die rust en warmte uitstraalt, past perfect in elke woning, ongeacht de interieurstijl. Of je nu een landelijke, klassieke of moderne keuken wilt, met een beige keuken creëer je een harmonieuze en uitnodigende ruimte.

Voordelen van een Beige Keuken

Een beige keuken biedt talloze voordelen. De neutrale tint zorgt ervoor dat de keuken tijdloos blijft en makkelijk te combineren is met diverse kleuren en materialen. Of je nu kiest voor houten accenten, roestvrijstalen apparatuur of kleurrijke accessoires, een beige keuken vormt de perfecte basis.

Daarnaast reflecteert beige licht op een zachte manier, wat de keuken een warme en uitnodigende sfeer geeft. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel grote als kleine keukens. Een beige keuken kan ook helpen om de ruimte groter te laten lijken, wat vooral in kleinere woningen een groot voordeel is.

Keuken Zandkleur: Een Trendy Alternatief

Naast beige is ook de keuken zandkleur een populaire keuze. Zandkleurige keukens bieden dezelfde voordelen als beige keukens, want 'what's in a name': zand bestaat in vele tinten. Zandkleur en beige doen beide denken aan natuurlijke elementen zoals strand en woestijn, wat een rustgevend en organisch gevoel in huis brengt.

Een keuken zandkleur kan prachtig gecombineerd worden met aardse tinten en natuurlijke materialen zoals hout en steen. Dit creëert een harmonieuze en rustgevende sfeer in de keuken, wat bijdraagt aan een aangename kook- en eetervaring.

Styling Tips voor een Beige of Zandkleurige Keuken

Materialen Mixen: Combineer je beige of zandkleurige keukenkasten met verschillende materialen. Denk aan marmeren werkbladen, houten vloeren en roestvrijstalen apparatuur voor een stijlvolle en dynamische look.

Kleurrijke Accenten: Voeg kleurrijke accessoires toe om de keuken op te fleuren. Denk aan gekleurde stoelen, vazen met bloemen of kleurrijk kookgerei. Dit brengt leven in de neutrale basis van je keuken.

Verlichting: Goede verlichting is essentieel in elke keuken. Kies voor warme LED-verlichting onder de keukenkastjes om een gezellige sfeer te creëren. Hanglampen boven het aanrecht of eiland kunnen dienen als eyecatchers.

Natuurlijke Elementen: Voeg planten of kruiden toe om een natuurlijke touch aan je keuken te geven. Dit verfrist niet alleen de ruimte, maar draagt ook bij aan een gezonde leefomgeving.

Conclusie

Een beige keuken of een keuken zandkleur is een uitstekende keuze voor wie een tijdloze, stijlvolle en veelzijdige keuken wil. De neutrale tinten bieden een rustgevende basis die eenvoudig te combineren is met verschillende materialen en kleuren. Door de juiste styling en accenten creëer je een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook een genot om in te vertoeven. Investeer in een beige keuken en geniet van de harmonie en elegantie die het brengt in je huis.

Hieronder vindt u links naar nog twee zandkleur keukens , gefotografeerd bij onze klanten thuis.

Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.

Wilt u onze showroom bezoeken? Plan uw bezoek zodat we u goed kunnen helpen.