Zandgrijze keuken van Ballerina Keukens met kookeiland, vitrinekasten en barplaat. Bij Ekelhoff keukens in Nordhorn
Blog | 20 juni 2024

Zandgrijze keuken met vitrinekasten

Zandgrijze keuken van Ballerina Keukens met kookeiland, vitrinekasten en eiken barplaat. Bij Ekelhoff keukens in Nordhorn

Zandgrijze keuken van Ballerina

Deze grote zandgrijze keuken van het Duitse kwaliteitsmerk Ballerina staat sinds kort te pronken in ons filiaal Küchenland Ekelhoff, Koje 5. De fronten zijn afgewerkt met een matte lak in de kleur Fango: een neutrale tint die ook kan worden omschreven als zandgrijs, bruingrijs of greige . Deze kleur werkt bij iedere lichtsoort en lichtval net weer wat anders en kan met veel materialen worden gecombineerd.

Meer over Ballerina keukens
Zandgrijze keuken van Ballerina met composiet keukenblad. Bij Ekelhoff keukens in Nordhorn

Een glanzend keukenblad van composiet

Het werkblad op het keukeneiland is een echte blikvanger. Het is gemaakt van 1,2 cm dik Silestone composiet in de kleur Versailles Ivory. Het glanzende oppervlak met zijn fijne gouden adering straalt pure elegantie uit. Composiet is een zeer sterk, stoot- en slijtvast materiaal. het is hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken dankzij het gesloten oppervlak.

Meer over keukenbladen van composiet

Stijlvol verlichte vitrinekasten

De vitrinekasten zijn absoluut een highlight in deze zandgrijze Ballerina keuken. Er is zowel een hoge dubbele vitrinekast in de kastenwand als een lagere variant aan beide zijden van het keukeneiland.
Frames van matzwart aluminium met zwart glas en een discrete verlichting - eleganter kan bijna niet. Een ideale manier om je mooie spullen stijlvol in de spotlights te zetten.

Meer over keukenkasten
Zandgrijze keuken van Ballerina Keukens met kookeiland, vitrinekasten en barplaat. Bij Ekelhoff keukens in Nordhorn
Vitrinekasten van Ballerina Küchen, detail binnekant met verlichting. Te zien bij Küchenland Ekelhoff in Nordhorn
Zandgrijze keuken van Ballerina Keukens met kookeiland, vitrinekasten en barplaat. Bij Ekelhoff keukens in Nordhorn

Uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur

Deze zandgrijze eilandkeuken is uitgerust met inbouwapparatuur van topmerken. Een oven met magnetronfunctie, een stoomoven en een grote koelkast en vriezer - allemaal van Siemens - zijn geïntegreerd in de hoge kastenwand. Het eiland herbergt een Miele vaatwasser, een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap van BORA en een roestvrijstalen Quooker.

meer over keukenapparatuur
Zandgrijze keuken van Ballerina met kookeiland, vitrinekasten en barplaat. Bij Ekelhoff keukens in Nordhorn

Royaal barblad van oud eiken

Ook het tweede hoogtepunt van deze fantastische keuken willen wij u niet onthouden: het grote 6,5 cm dikke barblad. Geplaatst boven de lage vitrines van het eiland, steekt het aan drie kanten over, zodat je rondom het eiland op de barkrukken kunt plaatsnemen. In het midden bevindt zich een plantenbak geschikt voor een flinke plant of kleine boom, waardoor een weldadige, natuurlijke atmosfeer uw keuken binnenstroomt. Het barblad is vervaardigd in onze eigen werkplaats: UNIKAT by Ekelhoff. Het is gefineerd met geborsteld oud eikenhout en de kopse kanten met kopshoutfineer, zodat het niet vanmassief hout te onderscheiden is. De karakteristieke barsten en knoesten zijn uitgegoten met zwarte was, zodat het oppervlak glad en gemakkelijk te onderhouden is.

Meer over Unikat by Ekelhoff
Zandgrijze keuken van Ballerina Keukens met keukeneiland en bar. Met vitrinekasten en composiet blad. Bij Ekelhoff keukens in Nordhorn
Zandgrijze keuken van Ballerina Keukens met kookeiland, vitrinekasten en barplaat. Te zien bij Ekelhoff Kuchen in Nordhorn
Zandgrijze keuken van Ballerina Keukens met kookeiland, vitrinekasten en barplaat. Bij Ekelhoff Keukens in Nordhorn

Nog meer prachtige showroomkeukens bij Ekelhoff

Bekijk deze bijzondere zandgrijze Ballerina-keuken en rond 200 andere showroomkeukens live in onze tentoonstelling van 10.000 m². Onze goed opgeleide adviseurs verheugen zich op uw komst en verse koffie en een stukje zelfgebakken taart staan voor u klaar!

Maak een afspraak
Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.

Wilt u onze showroom bezoeken? Plan uw bezoek zodat we u goed kunnen helpen.