Italiaanse designkeuken in zwart Fenix en licht eiken

Zwarte keuken industrieel - Italiaanse designkeuken met hout.

In dit prachtig ingerichte huis in Amsterdam mochten wij deze Italiaanse designkeuken plaatsten. Nog hartelijk dank aan de familie dat onze fotograaf mocht langskomen!
De zwarte fronten van deze keuken zijn van het supermatte, vingerafdrukvrije nanomateriaal Fenix, gezet in een dun zwart geëloxeerd aluminium frame, terwijl de fronten van de opvallende hoge bovenkasten zijn gefineerd met gebleekt knoestenvrij eikenfineer. Het werkblad is van graniet in de soort Nero Pretoria met een matte afwerking. Onder de bovenkasten en aansluitend op het aanrechtblad is een decoratieve open kast geplaatst, eveneens uit zwart geëloxeerd en geborsteld aluminium met legplanken en achter de kraan een klein afdruipgedeelte. Het royale eiland is voorzien van een tweede, smallere spoelbak en onder de brede inductieplaat is een even brede oven. Op het eiland is een houten barplaat bevestigd die plaats biedt aan 2 barkrukken. Alle apparatuur in deze keuken is van Miele, behalve de Quooker. Onze adviseur Thomas Szellas plande de keuken.

meer over Italiaans design
Italiaanse designkeukenin zwart Fenix met licht eiken van Ekelhoff Keukens Nordhorn
meer gerealiseerde projecten

Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.