Italiaanse designkeuken in antraciet Fenix en licht eiken

Zwarte keuken industrieel - Italiaanse designkeuken met hout.

In dit prachtig ingerichte huis in Amsterdam mochten wij deze Italiaanse designkeuken plaatsten. Nog hartelijk dank aan de familie dat onze fotograaf mocht langskomen!
De antraciet fronten van deze keuken zijn van het supermatte, vingerafdrukbestendige nanomateriaal Fenix, gezet in een dun zwart geëloxeerd aluminium frame, terwijl de fronten van de opvallende hoge bovenkasten zijn gefineerd met gebleekt knoestenvrij eikenfineer. Het werkblad is van graniet in de soort Nero Pretoria met een matte afwerking. Onder de bovenkasten en aansluitend aan het aanrechtblad is een decoratieve open kast geplaatst, eveneens uit zwart geëloxeerd en geborsteld aluminium met legplanken en achter de kraan een klein afdruipgedeelte. Het royale eiland is voorzien van een tweede, smallere spoelbak en onder de brede inductieplaat is een even brede oven. Op het eiland is een houten barplaat bevestigd die plaats biedt aan 2 barkrukken. Alle apparatuur in deze keuken is van Miele, behalve de Quooker. Onze adviseur Thomas Szellas plande de keuken.

meer over Italiaans design
Italiaanse designkeukenin zwart Fenix met licht eiken van Ekelhoff Keukens Nordhorn
Italiaans design of Japandi? Zwart en strak past beide. Gerealiseerde keuken in Amsterdam door Ekelhoff keukens in Nordhorn. Net over de grens via de A1.
Sfeervol Italiaans design met Japandi trekjes. Gerealiseerde keuken in Amsterdam, door Ekelhoff Keukens in Nordhorn, net over de grens via de A1.
meer gerealiseerde projecten

"Hoogwaardige Italiaanse Keukens: Vakmanschap en Stijl uit Italië"

Keukens die in Italië worden vervaardigd, staan synoniem voor excellentie, stijl en vakmanschap. Deze keukens zijn wereldwijd bekend vanwege hun verfijnde ontwerpen en hoogwaardige materialen. Als u op zoek bent naar een keuken die zowel functioneel als esthetisch perfect is, dan is een in Italië vervaardigde keuken de juiste keuze.

Italiaanse keukenontwerpers staan bekend om hun aandacht voor detail en innovatie. Ze combineren traditioneel vakmanschap met moderne technologie om keukens te creëren die zowel tijdloos als eigentijds zijn. De keukens uit Italië blinken uit in esthetiek, waarbij ze hoogwaardige materialen zoals marmer, hout en roestvrij staal gebruiken om een gevoel van luxe te creëren.

Functionaliteit staat centraal in Italiaanse keukenontwerpen. Elk element is zorgvuldig doordacht om de ruimte optimaal te benutten en te zorgen voor een vlotte workflow in de keuken. Dit maakt koken een plezierige en efficiënte ervaring.

Een keuken uit Italië is niet alleen een ruimte om te koken, maar ook een plek om te genieten van gezinsmaaltijden en gasten te ontvangen. De keukens zijn ontworpen met het oog op gastvrijheid en gezelligheid, waardoor ze het middelpunt van het huis worden.

Of u nu van een traditionele of moderne stijl houdt, Italiaanse keukens bieden een uitgebreide keuze aan ontwerpen en afwerkingen om aan uw wensen te voldoen. Elk aspect van de keuken, van de kasten tot het aanrecht, is met de grootste zorg ontworpen en vervaardigd.

Kortom, een keuken die in Italië wordt vervaardigd, is de belichaming van uitmuntendheid in design en functionaliteit. Als u op zoek bent naar een keuken die zowel praktisch als prachtig is, dan zal een Italiaanse keuken zeker aan uw verwachtingen voldoen. Creëer een keuken waarin koken en samenzijn samenkomen in de perfecte harmonie van Italiaanse stijl en vakmanschap.

Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.