Blog | 5 december 2022

SieMatic keuken showroom bij Ekelhoff

SieMatic SLX-K in eiken-Oolong bij Ekelhoff Keukens in Nordhorn

Deze keukens van het design-merk SieMatic vindt u in onze keukenshowroom

Het high-end merk SieMatic Keukens produceert hoogwaardige keukens gebaseerd op de vier lifestyles PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL. Op onze SieMatic merkpagina vindt meer keukeninspiratie en meer over deze lifestyles. In dit keukenblog willen we u meenemen door onze twee keukenshowrooms en tonen welke SieMatic schoonheden u te wachten staan. We beginnen onze tour in Keukenhuis (KH) in het centrum van Nordhorn en gaan verder in het grotere filiaal Keukenland (KL) aan de Bentheimer Strasse. U bent natuurlijk van harte welkom om het allemaal zelf te komen bekijken!

Plan uw bezoek
Prachtige SieMatic Slx Ceramic met vrijstaande kastenwand met vitrinekasten. In de keukenshowroom van Ekelhoff Kuchen te bewonderen.

De SieMatic SLX-Ceramic Pure (Koje 3 KH)

In het pavilljoen van Keukenhuis Ekelhoff vindt u deze indrukwekkende blikvanger, de SLX-Ceramic. Het opvallende eiland dat uit een blok marmer lijkt te zijn gehouwen, is in tweeën gedeeld door een donker-eiken eettafel. Zowel het werkblad als de fronten en zijpanelen zijn uit keramiek in het decor Syros Blanco. Aan de ene kant van het eiland bevindt zich het spoelgedeelte, aan de andere kant een BORA Pro inductieplaat met wok-kuil en afzuigfunctie. De vrij in de ruimte geplaatste achterwand bestaat uit hoge kasten in lotuswitte, fluweelmatte lak en aan beide zijden geïntegreerde vitrines met grafietgrijs glas. De achterkant van deze multifunctionele wand is voorzien van een groot beeldscherm en meer kastruimte. De apparatuur in deze keuken is van Miele. Deze luxe, greeploze SieMatic keuken laat werkelijk niets te wensen over.

Meer over High-end keukens
Prachtige SieMatic SLX met keukeneiland van Keramiek. Keukenwinkel in Nordhorn - Ekelhoff Keukens
Prachtige SieMatic SLX Ceramic. Het keukeneiland heeft fronten, zijpanelen en een werkblad van keramiek met marmerdecor. De vrijstaande kastenwand heeft aan beide zijdes SLX vitrinekasten.
Siematic hoekkeuken met schiereiland SLC-LSZ Mondial in Eiken Darjeeling en Lotuswit. Met granieten aanrechtblad en ingebouwde bovenkasten.

SieMatic Keuken Mondial: Strakke zwart-witte hoekkeuken (Koje 30 KH)

Deze stijlvolle greeploze hoekkeuken in fluweelmatte Lotuswitte similaque en Eiken Darjeeling houtreproductie, is een voorbeeld van de Mondial Lifestyle. De fronten zijn voorzien van een greeplijst, waardoor ze makkelijk te openen zijn, en toch strak ogen. Het werkblad is van graniet in de soort American Black met een matte, gezoete afwerking. De decoratieve verlichte vitrine-bovenkasten zijn optimaal voor het opbergen en uitstallen van glazen en servies. Een hoekkast met het Le Mans systeem is praktisch voor potten en pannen. In de hoge kast bevindt zich een combi-oven en een koelvriescombinatie van Siemens.

Plan uw bezoek
In de Ekelhoff  keukenshowroom in Nordhorn vindt u deze hoekkeuken met schiereiland van SieMatic, uit de Mondial lijn. In zwart Eiken Darjeeling en Lotuswitte Similaque. Met een granieten keukenblad en ingebouwde bovenkasten.
Siematic-keuken Urban S2, SLS in mat grafietgrijs. Te zien in de keukenshowroom van Ekelhoff, Nordhorn. Met vitrinekasten en granieten aanrechtblad.

Luxe SieMatic Keuken S2-SLS in grafietgrijs Urban (Koje 32 KH)

Een prachtig voorbeeld van de Urban Lifestyle is deze keuken in grafietgrijze, fluweelmatte Similaque. Similaque is een hoogwaardig laminaat dat er uitziet als matte lak, maar duidelijk robuuster en sterker is. Het keukenblad van deze greeploze SieMatic keuken is van graniet in de soort Nero Assoluto Zimbabwe mat. Typisch voor de Urban Lifestyle is het staande element, in dit geval van hout, met een goot voor kruiden, flessen en andere keukenutensiliën. De kastenwand bestaat deels uit verlichte vitrinenkasten met grafietgrijs glas. In dit geval is het eiland geplaatst als schiereiland, maar dit kan uiteraard ook vrij in de ruimte staan. De keuken is voorzien van Miele apparatuur, een BORA kookplaat en een Quooker.

Ziet u deze keuken al staan bij u thuis?

Plan vandaag nog uw bezoek

SieMatic eilandkeuken S2-LSZ in fluweelmat Steengrijs (Koje 31 KH)

Moderne eilandkeuken met fronten in steengrijze fluweelmatte SmartLaque: een hoogwaardige afwerking met meerdere laklagen waarbij de laatste een anti-vingerafdruk-coating is. Het werkblad is van hoogglanzend Dekton-keramiek in de kleur Helena XGloss in een 45 mm Box-uitvoering. Het halfhoge kastenblok staat op pootjes, waardoor de keuken een luchtige (Urban) uitstraling krijgt. De apparatuur is van Siemens.

Plan uw bezoek

SieMatic SLX-SLG witte eilandkeuken (Koje 33 KH)

Deze greeploze keuken met kookeiland en zitgelegenheid, is uitgevoerd in hoogglanzende Similaque in de kleur Titaanwit. Het werkblad van aanrecht en kookeiland is van graniet in de soort Nero Afrika Impalla rough effect. Een hoek van het eiland is ombouwd met het Urban-element dat dienst kan doen als kruidentuin of plek voor andere keukenhulpjes. Dit element is, net als de achterwand van glas, uitgevoerd in de kleur Umbra. Dit is een SieMatic SLX keuken, wat o.a. betekent dat de afgeschuinde greeplijsten verlicht zijn en voorzien van fijne ribbeltjes. Aan het eiland kunt u gezellig zitten, er is plaats voor twee barkrukken. Ook deze keuken biedt met onderkasten met lades en opklappende bovenkasten veel opbergruimte.

Meer over keukenkasten

SieMatic SLC-LSZ zwarte eilandkeuken (Koje 35 KH)

Een matzwarte, greeploze keuken met eiland en zitgelegenheid. Het eiland is voorzien van een wit composiet werkblad met een fijne goudkleurige adering: Calacatta Gold glanzend. Dit composiet is ook gebruikt als design-element om de oven en stoomoven van Siemens Door het overstekende werkblad, biedt het eiland plaats aan 5 Barkrukken. Een Tandemkast (in een van de hoge kasten) is uiterst handig om uw voorraden overzichtelijk op te bergen.

Meer over voorraadskasten

Luxueuze eilandkeuken SieMatic SLX-K SC45 (Koje 36 KH)

Een prachtige grote High-End keuken met eiland, hoge kastenwand en klein keukenblok met extra spoelbak. De keuken is uitgevoerd in een combinatie van steengrijze fluweelmatte Similaque en Notenhout Lincoln, een hoogwaardige houtreproductie die robuuster en onderhoudsvriendelijker is als echthoutfineer. Het eiland van deze greeploze SieMatic-keuken is voorzien van een 20 mm natuurstenen werkblad in de soort Super White Lappaduro Fino. Een bijzonder vormgegeven barplaat in dezelfde natuursteen komt uit onze eigen werkplaats, en biedt plaats aan drie barkrukken. De apparatuur in deze keuken is van Gaggenau, Siemens en BORA. Deze keuken heeft zoveel bijzondere details, die zou u zich echt met eigen ogen moeten aanzien. U bent uiteraard van harte welkom, in de Hauptstraße in het centrum van Nordhorn.

Plan uw bezoek

Royale eilandkeuken SieMatic SC50 (Koje 58 KL)

Inmiddels zijn we aangekomen in het grotere filiaal Küchenland. Deze stoere, industrieel aandoende hoekkeuken met spoeleiland is uitgevoerd in hoogglanzende kiezelgrijze Smartlaque en eikenfineer in de kleur Hazelbruin. De vele lades en de hoge kasten zijn voorzien van brede matzwarte grepen. In het, deels open, kastgedeelte zijn inbouwapparaten van Miele geïntegreerd, waaronder een oven, een wijnkast en een combi-stoomoven. De beide werkbladen zijn van Silestone composiet in de kleur Calypso.

Meer over keukenbladen

SieMatic S2-LSZ - SC55 Pure (Koje 50 KL)

In Koje 50 in het Küchenland vindt u deze sfeervolle greeploze keuken met kookeiland uit de Pure Lifestyle, in een combinatie van agaatgrijze fluweelmatte lak en Larix Terra. Het keukenblad is van Silestone keramiek Corktown Suede in de kleur Pulpis. Het eiland is uitgerust met een BORA X Pure inductieplaat met geïntegreerde afzuiging en biedt met de vele grote lades veel opbergruimte. In de kastenwand bevindt zich een nis met de spoelunit en een glazen achterwand. De apparatuur is van Siemens en Miele.

Meer over Keukenkasten

SieMatic Pure S2L + S2H (Koje 52 KL)

Deze moderne keuken met eiland, aangebouwde eettafel en twee gesloten hoge kasten met pocketdeuren, waarachter zich apparatuur en opbergruimte verbergt, is kort geleden verkocht. Hij staat nog in onze showroom, en is uiteraard voor u te bestellen. De keuken is uitgevoerd in lotuswit en eiken grafiet. Het werkblad is van keramiek en de apparatuur in deze keuken is van Miele. De bijpassende aangebouwde eettafel komt uit onze eigen werkplaats.

Plan uw bezoek

Zwarte houtlook eilandkeuken SieMatic SC10 /S2 (Koje 54 KL)

Een sfeervolle moderne keuken met royaal eiland in Eiken Onyx, een hoogwaardige houtreproductie, nauwelijk van echt hout te onderscheiden, maar zonder de kwetsbaarheid van echthoutfineer. Het werkblad is van Composiet in de kleur Doradus Suede, dus met een matte afwerking. Alle inbouwapparatuur in deze SieMatic-keuken is van Miele. In de vele lades en kasten van deze greeploze keuken is plaats genoeg voor al uw keukenutensiliën.

Meer over apparatuur van Miele

Stijlvolle hoekkeuken SieMatic SLC in Sterlinggrijs (Koje 60 KL)

Deze elegante hoekkeuken in mat sterlinggrijs is voorzien van een 20 mm werkblad van Dekton Keramiek, in de kleurstelling Kreta. De in de wand ingebouwde zwarte vitrine-bovenkast, de open schappen en de zwarte wandplanken zorgen voor bijzondere accenten. Deze greeploze SieMatic-keuken uit de stijlrichting Pure is uitgerust met apparatuur van Siemens en BORA. Doordat de wand eveneens in sterlinggrijs geschilderd is, ontstaat een rustig en stijlvol geheel. Kunt u zich deze keuken bij u thuis voorstellen?

Plan uw bezoek

Eilandkeuken SieMatic SLX-SLS in fluweelmat steengrijs (Koje 62 KL)

Een luxe keuken met een kook- en spoeleiland en hoge kasten in SimiLaque Steengrijs fluweelmat. Typisch voor de SLX zijn de geribbelte, verlichte greeplijsten onder het keukenblad en tussen de deuren van de kastenwand. Het eiland van deze greeploze keuken is voorzien van een 6 mm dun keramiek werkblad in de soort Neolith Calatorao silk. De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur van Gaggenau, Siemens en BORA. Een zwarte Silgranit spoelbak van Blanco met zwarte Quooker rond deze keuken af.

Meer over keukenbladen
SieMatic SLX-greeploze eilandkeuken in steengrijsvan Ekelhoff Keuken

Elegante SieMatic Keuken SC45-S2 Urban (Koje 63 KL)

In Koje 63 in het Keukenland Ekelhoff, vindt u deze moderne SieMatic keuken met eiland in SimiLaque Lotuswit fluweelmat. Het opvallende werkblad is deels van wit keramiek en deels van graniet in de soort Cosmic Black met een matte lappatura fino afwerking. Deze granietplaat doet tevens dienst als bar met plaats voor twee Barkrukken. Deze greeploze SieMatic-keuken is uitgerust met apparatuur van Siemens. Het staande element met een goot voor kruiden of keukenaccessoires is typisch voor de Urban Lifestyle, net als de ingebouwde zwarte open kast.

meer over de SieMatic lifestyles
SieMatic SLX Showroomkeuken in Oolong eiken en Sterlinggrijs met keramisch blad en Miele apparatuur.

Tijdelijke Aanbieding: SieMatic SLX in eiken Oolong en Sterling grijs

Deze stijlvolle eilandkeuken van SieMatic vindt u in ons filiaal Ekelhoff Keukenhuis (Koje 4 KH). De keuken heeft fronten in de combinatie fluweelmatte similaque in de kleur Sterlinggrijs en Eiken Oolong, een realistische houtimitatie in oersterk kunststof. Zowel de markante geribbelde en verlichte greeplijsten, als de grepen op de hoge kasten zijn uitgevoerd in geëloxeerd goudbrons. Het werkblad is van keramiek en alle apparatuur in deze keuken is van Miele. Tijdelijk kunnen wij u deze complete keuken aanbieden voor een zeer interessante prijs!

Meer over deze aanbieding
Showroomkeuken van Siematic SLX  - keuken van Ekelhoff Keukens in Nordhorn
Prachtige SieMatic XLS eilandkeuken in sterlinggrijs eneiken Oolong -Nu voor een actie-prijs - bij Ekelhoff keukens in Duitsland, net over de grens via de A1

Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.