High-End keukens

Het topsegment van de keukenwereld

Bijzondere materialen, een luxe uitstraling, hoogwaardig design en de nieuwste apparatuur komen samen in een high-end keuken. In de beide showrooms van Ekelhoff vindt u een royale keuze aan topklasse keukens van merken als SieMatic, Poggenpohl en Valcucine. Ook het eigenwijze designmerk next125, bekend van de reclames met boerderijdieren, wordt gerekend tot de high-end keukens, de gemiddelde prijs ligt hier echter net wat lager.

Ontdek onze keukenmerken

Beleef de luxe

Wij nodigen u van harte om al deze keukens van binnen en van buiten te bekijken. Om te ervaren hoe soepel de lades en deuren openen en sluiten, hoe ook de binnenkant van de kasten pure luxe ademt en hoe fluweelachtig een werkblad aanvoelt.

Ons filiaal Küchenhaus Ekelhoff, in het centrum van Nordhorn, heeft als specialiteit het Italiaanse designmerk Valcucine en Küchenland Ekelhoff heeft zich gespecialiseerd in het Duitse luxemerk Poggenpohl. Beide filialen hebben een ruime keuze in keukens van onder andere next125, Siematic en Bax.

Valcucine Genius Loci

Onze nieuwste Valcucine-aanwinst is deze Genius Loci keuken. Te bewonderen in het paviljoen van het Küchenhaus in Nordhorn. De hoge kastenwand is voorzien van een kras- en slagvaste hoogglanzende metallic-lak. Doordat het paneel slechts 6 mm dik is en gevat is in een dragend aluminium frame zijn de gelakte fronten superlicht. Dit zorgt voor minder druk op de scharnieren. Achter de koperen rand verbergen zich ondiepe lades die herinneren aan geheime laatjes in antieke secretaires. De apparatuur van Gaggenau past perfect in het buitengewone ontwerp.

Bax keuken met kookeiland in wit en split-eiken

BAX Keukens

In Küchenland vindt u sinds kort enkele keukens van het Duitse manufaktuurbedrijf BAX. Hier worden maatwerkkeukens op liefdevolle wijze met de hand gemaakt. Iedere keuken is een unikaat. Hoewel het merk in Nederland niet erg bekend is, bestaat dit familiebedrijf al sinds 1890.

Uniek design, voor u op maat gemaakt

Bax biedt keukens in moderne of traditionele stijl en in vele materialen en afwerkingen. Hier ziet u een keuken in witte matlak en geolied balkeneiken. De apparatuur wordt op ingenieuze wijze verborgen, waardoor een harmonisch geheel van gesloten volumes ontstaat. Omdat iedere keuken op maat gemaakt wordt, zijn afwijkende maten geen enkel probleem, ook bijpassend meubilair kan naar uw wensen gemaakt worden. Op de website van BAX vindt u meer informatie.

High-End apparatuur van Gaggenau

Ook op het gebied van apparatuur kunt u kiezen voor de luxe-klasse. Het Duitse merk Gaggenau vertegenwoordigt de absolute top op het gebied van keukenapparatuur. Prachtig design en vooroplopende techniek maken dat al menig kook-afficionado het hart verloor aan de apparatuur van Gaggenau. Het vlaggenschip van dit bedrijf is de 90 cm brede bakoven, bijna volledig met de hand gemaakt en uiteraard met het kenmerkende blauwe emaille, maar Gaggenau biedt ook stoomovens, kookplaten, koffievolautomaten, afzuigsystemen, koeltechniek en afwasmachines.

Kijkt u ook eens bij onze Sale-keukens, menig showroomkeuken is uitgerust met de fraaie apparaten van Gaggenau, met kortingen van soms meer dan 50%.

De nieuwe SieMatic Pure, Classic en Urban

Het Duitse luxe-merk SieMatic heeft haar assortiment onderverdeeld in 3 verschillende stijlwerelden: Pure, Classic en Urban. Op onze SieMatic-pagina stellen wij deze stijlen aan u voor, en in onze beide showrooms vindt u vele voorbeelden.

De hier afgebeelde keuken uit de Pure-lijn is voorzien van een sterlinggrijze matlak met SieMatic Anti-Print coating, keramiek werkblad en achterwand, en vitrinekasten met een houten achterwand in visgraatmotief.