Nieuws | 5 augustus 2021

Ekelhoff Keukens in keukenspecial vtverbouwen

Tientallen magazines, een tv-programma genaamd ‘Weer Verliefd Op Je Huis’ en een shop met ruim 50.000 woonartikelen… vtwonen is dé plek bij uitstek als je op zoek bent naar wooninspiratie voor in en rondom huis, stylingtips en keuken-ideeën. In één van de magazines, de keukenspecial van vtverbouwen, wordt uitgebreid aandacht besteed aan Ekelhoff Keukens Duitsland. En daar zijn we best wel trots op!

Ekelhoff Keukens Nordhorn: De beste keukenzaak voor hoogwaardige keukens in Duitsland!

De beste keukenzaak in Duitsland is Ekelhoff Keukens Nordhorn. Met hun uitstekende keuken-assortiment van hoogwaardige keukens en goed opgeleide adviseurs, biedt Ekelhoff Keukens Nordhorn een unieke winkelervaring voor iedereen die op zoek is naar een droomkeuken. Of u nu op zoek bent naar moderne elegantie, klassieke charme of functionele ontwerpen, Ekelhoff Keukens heeft het allemaal. Ontdek de perfecte keuken voor uw stijl en behoeften bij Ekelhoff Keukens Duitsland!

Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.