Nieuws | 13 december 2021

Showroomkeuken van designmerk next125 met twee eilanden in warm mokkabruin en larikshout

Ekelhoff Keukens in de buurt van Gronau Duitsland - Next125 mokkabraun

Graag stellen wij deze prachtige keuken van het vrijzinnige designmerk next125 aan u voor. Sinds kort is deze showroomkeuken op onze Sale pagina te vinden en dus voor een sterk verlaagde prijs op de kop te tikken: van €32.000,- nu voor slechts €19.900,-.

Bekijken kunt u deze keuken in ons grootste filiaal Küchenland, vraag dan naar Koje 212.

Plan uw bezoek

De keuken is uitgevoerd in mokkabruine fluweellak en geborsteld en gerookt lariksfineer. Dit prachtige fineer is gebruikt voor de kastdeuren van koelkast en vriezer en als achterwand achter de barkrukken. Er zijn maar liefst twee keukeneilanden: een spoeleiland met plaats voor drie of vier barkrukken, en een kookeiland met brede lades en een vitrinekast.

Het werkblad is van Dekton keramiek in de kleur Keranium en heeft een Box 45 uitvoering; dit betekent dat het door middel van een verstekverbinding en een onderliggende constructie is opgedikt tot 45 mm. Keramiek voor werkbladen heeft doorgaans een dikte van 12 mm.

Meer over werkbladen

De keuken is uitgerust met apparatuur van Siemens, waaronder een oven, combi-magnetron en een stoomoven. Alle details vind u op onze Sale pagina. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom om deze keuken in het echt te bewonderen.

Plan uw bezoek
Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.