Blog | 5 december 2022

SieMatic bij Ekelhoff Küchen

Het Duitse design-merk SieMatic: deze keukens vindt u nu in onze showroom

Het Duitse High-End merk SieMatic produceert hoogwaardige kwaliteitskeukens, en gaat daarbij uit van de vier lifestyles PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL. Hierover kunt u alles lezen op onze SieMatic-merkenpagina. In deze blog willen wij u rondleiden door onze beide showrooms, om te laten zien welke SieMatic schoonheden u bij ons staan op te wachten. We beginnen onze rondgang in het Küchenhaus (KH) in het centrum van Nordhorn, en zetten hem voort in het grotere filiaal Küchenland (KL), aan de Bentheimer Straße. U bent uiteraard van harte welkom om alles zelf te komen bekijken!

Plan uw bezoek

De SieMatic Pure SLX-Ceramic (Koje 3 KH)

In het pavilljoen van Küchenhaus vindt u deze indrukwekkende blikvanger, de SLX-Ceramic. Het opvallende eiland dat uit een blok marmer lijkt te zijn gehouwen, is in tweeën gedeeld door een donker-eiken eettafel. Zowel het werkblad als de fronten en zijpanelen zijn uit keramiek in het decor Syros Blanco. Aan de ene kant van het eiland bevindt zich het spoelgedeelte, aan de andere kant een BORA Pro inductieplaat met wok-kuil en afzuigfunctie. De vrij in de ruimte geplaatste achterwand bestaat uit hoge kasten in lotuswitte, fluweelmatte lak en aan beide zijden geïntegreerde vitrines met grafietgrijs glas. De achterkant van deze multifunctionele wand is voorzien van een groot beeldscherm en meer kastruimte. De apparatuur in deze keuken is van Miele. Deze luxe, greeploze SieMatic keuken laat werkelijk niets te wensen over.

Meer over High-end keukens

Strakke zwart-witte hoekkeuken SieMatic SLC (Koje 30 KH)

Deze stijlvolle greeploze hoekkeuken in fluweelmatte Lotuswitte similaque en Eiken Darjeeling houtreproductie, is een voorbeeld van de Pure Lifestyle. De fronten zijn voorzien van een greeplijst, waardoor ze makkelijk te openen zijn, en toch strak ogen. Het werkblad is van graniet in de soort American Black met een matte, gezoete afwerking. De decoratieve verlichte vitrine-bovenkasten zijn optimaal voor het opbergen en uitstallen van glazen en servies. Een hoekkast met het Le Mans systeem is praktisch voor potten en pannen. In de hoge kast bevindt zich een combi-oven en een koelvriescombinatie van Siemens.

Plan uw bezoek

Luxe Urban keuken SieMatic S2-SLS in grafietgrijs (Koje 32 KH)

Een prachtig voorbeeld van de Urban Lifestyle is deze keuken in grafietgrijze, fluweelmatte Similaque. Similaque is een hoogwaardig laminaat dat er uitziet als matte lak, maar duidelijk robuuster en sterker is. Het keukenblad van deze greeploze SieMatic keuken is van graniet in de soort Nero Assoluto Zimbabwe mat. Typisch voor de Urban Lifestyle is het staande element, in dit geval van hout, met een goot voor kruiden, flessen en andere keukenutensiliën. De kastenwand bestaat deels uit verlichte vitrinenkasten met grafietgrijs glas. In dit geval is het eiland geplaatst als schiereiland, maar dit kan uiteraard ook vrij in de ruimte staan. De keuken is voorzien van Miele apparatuur, een BORA kookplaat en een Quooker.

Ziet u deze keuken al staan bij u thuis?

Plan vandaag nog uw bezoek

Urban eilandkeuken SieMatic S2-LSZ in fluweelmat Steengrijs (Koje 31 KH)

Moderne eilandkeuken met fronten in steengrijze fluweelmatte SmartLaque: een hoogwaardige afwerking met meerdere laklagen waarbij de laatste een anti-vingerafdruk-coating is. Het werkblad is van hoogglanzend Dekton-keramiek in de kleur Helena XGloss in een 45 mm Box-uitvoering. Het halfhoge kastenblok staat op pootjes, waardoor de keuken een luchtige (Urban) uitstraling krijgt. De apparatuur is van Siemens.

Plan uw bezoek

Witte Urban eilandkeuken SieMatix SLX-SLG (Koje 33 KH)

Deze greeploze keuken met kookeiland en zitgelegenheid, is uitgevoerd in hoogglanzende Similaque in de kleur Titaanwit. Het werkblad van aanrecht en kookeiland is van graniet in de soort Nero Afrika Impalla rough effect. Een hoek van het eiland is ombouwd met het Urban-element dat dienst kan doen als kruidentuin of plek voor andere keukenhulpjes. Dit element is, net als de achterwand van glas, uitgevoerd in de kleur Umbra. Dit is een SieMatic SLX keuken, wat o.a. betekent dat de afgeschuinde greeplijsten verlicht zijn en voorzien van fijne ribbeltjes. Aan het eiland kunt u gezellig zitten, er is plaats voor twee barkrukken. Ook deze keuken biedt met onderkasten met lades en opklappende bovenkasten veel opbergruimte.

Meer over keukenkasten

Zwarte eilandkeuken SieMatic SLC-LSZ (Koje 35 KH)

Een matzwarte, greeploze keuken met eiland en zitgelegenheid. Het eiland is voorzien van een wit composiet werkblad met een fijne goudkleurige adering: Calacatta Gold glanzend. Dit composiet is ook gebruikt als design-element om de oven en stoomoven van Siemens Door het overstekende werkblad, biedt het eiland plaats aan 5 Barkrukken. Een Tandemkast (in een van de hoge kasten) is uiterst handig om uw voorraden overzichtelijk op te bergen.

Meer over voorraadskasten

Luxueuze eilandkeuken SieMatic SLX-K SC45 (Koje 36 KH)

Een prachtige grote High-End keuken met eiland, hoge kastenwand en klein keukenblok met extra spoelbak. De keuken is uitgevoerd in een combinatie van steengrijze fluweelmatte Similaque en Notenhout Lincoln, een hoogwaardige houtreproductie die robuuster en onderhoudsvriendelijker is als echthoutfineer. Het eiland van deze greeploze SieMatic-keuken is voorzien van een 20 mm natuurstenen werkblad in de soort Super White Lappaduro Fino. Een bijzonder vormgegeven barplaat in dezelfde natuursteen komt uit onze eigen werkplaats, en biedt plaats aan drie barkrukken. De apparatuur in deze keuken is van Gaggenau, Siemens en BORA. Deze keuken heeft zoveel bijzondere details, die zou u zich echt met eigen ogen moeten aanzien. U bent uiteraard van harte welkom, in de Hauptstraße in het centrum van Nordhorn.

Plan uw bezoek

Royale eilandkeuken SieMatic SC50 (Koje 58 KL)

Inmiddels zijn we aangekomen in het grotere filiaal Küchenland. Deze stoere, industrieel aandoende hoekkeuken met spoeleiland is uitgevoerd in hoogglanzende kiezelgrijze Smartlaque en eikenfineer in de kleur Hazelbruin. De vele lades en de hoge kasten zijn voorzien van brede matzwarte grepen. In het, deels open, kastgedeelte zijn inbouwapparaten van Miele geïntegreerd, waaronder een oven, een wijnkast en een combi-stoomoven. De beide werkbladen zijn van Silestone composiet in de kleur Calypso.

Meer over keukenbladen

SieMatic Pure: SC55 und S2-LSZ (Koje 50 KL)

In Koje 50 in het Küchenland vindt u deze sfeervolle greeploze keuken met kookeiland uit de Pure Lifestyle, in een combinatie van agaatgrijze fluweelmatte lak en Larix Terra. Het keukenblad is van Silestone keramiek Corktown Suede in de kleur Pulpis. Het eiland is uitgerust met een BORA X Pure inductieplaat met geïntegreerde afzuiging en biedt met de vele grote lades veel opbergruimte. In de kastenwand bevindt zich een nis met de spoelunit en een glazen achterwand. De apparatuur is van Siemens en Miele.

Meer over Keukenkasten

SieMatic Pure S2L + S2H (Koje 52 KL)

Deze moderne keuken met eiland, aangebouwde eettafel en twee gesloten hoge kasten met pocketdeuren, waarachter zich apparatuur en opbergruimte verbergt, is kort geleden verkocht. Hij staat nog in onze showroom, en is uiteraard voor u te bestellen. De keuken is uitgevoerd in lotuswit en eiken grafiet. Het werkblad is van keramiek en de apparatuur in deze keuken is van Miele. De bijpassende aangebouwde eettafel komt uit onze eigen werkplaats.

Plan uw bezoek

Zwarte houtlook eilandkeuken SieMatic SC10 /S2 (Koje 54 KL)

Een sfeervolle moderne keuken met royaal eiland in Eiken Onyx, een hoogwaardige houtreproductie, nauwelijk van echt hout te onderscheiden, maar zonder de kwetsbaarheid van echthoutfineer. Het werkblad is van Composiet in de kleur Doradus Suede, dus met een matte afwerking. Alle inbouwapparatuur in deze SieMatic-keuken is van Miele. In de vele lades en kasten van deze greeploze keuken is plaats genoeg voor al uw keukenutensiliën.

Meer over apparatuur van Miele

Stijlvolle hoekkeuken SieMatic SLC in Sterlinggrijs (Koje 60 KL)

Deze elegante hoekkeuken in mat sterlinggrijs is voorzien van een 20 mm werkblad van Dekton Keramiek, in de kleurstelling Kreta. De in de wand ingebouwde zwarte vitrine-bovenkast, de open schappen en de zwarte wandplanken zorgen voor bijzondere accenten. Deze greeploze SieMatic-keuken uit de stijlrichting Pure is uitgerust met apparatuur van Siemens en BORA. Doordat de wand eveneens in sterlinggrijs geschilderd is, ontstaat een rustig en stijlvol geheel. Kunt u zich deze keuken bij u thuis voorstellen?

Plan uw bezoek

Eilandkeuken SieMatic SLX-SLS in fluweelmat steengrijs (Koje 62 KL)

Een luxe keuken met een kook- en spoeleiland en hoge kasten in SimiLaque Steengrijs fluweelmat. Typisch voor de SLX zijn de geribbelte, verlichte greeplijsten onder het keukenblad en tussen de deuren van de kastenwand. Het eiland van deze greeploze keuken is voorzien van een 6 mm dun keramiek werkblad in de soort Neolith Calatorao silk. De keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur van Gaggenau, Siemens en BORA. Een zwarte Silgranit spoelbak van Blanco met zwarte Quooker rond deze keuken af.

Meer over keukenbladen

Elegante SieMatic Urban Küche SC45-S2 (Koje 63 KL)

In Koje 63 in het Küchenland, vindt u deze moderne keuken met eiland in SimiLaque Lotuswit fluweelmat. Het opvallende werkblad is deels van wit keramiek en deels van graniet in de soort Cosmic Black met een matte lappatura fino afwerking. Deze granietplaat doet tevens dienst als bar met plaats voor twee Barkrukken. Deze greeploze SieMatic-keuken is uitgerust met apparatuur van Siemens. Het staande element met een goot voor kruiden of keukenaccessoires is typisch voor de Urban Lifestyle, net als de ingebouwde zwarte open kast.

meer over de SieMatic lifestyles

Profiteer nog t/m 7 januari van de prijzen van 2022!

Is uw goede voornemen voor 2023 een mooie nieuwe keuken? Wij verlengen onze actie. Deze week profiteert u nog van de prijzen van vorig jaar. Maak dus vandaag een afspraak met een van onze adviseurs. In de showroom vindt u volop inspiratie, en onze goed opgeleide adviseurs nemen ruim de tijd om voor u de perfecte keuken te ontwerpen.

Plan nu uw bezoek
5 star rating
"Een zeer positieve ervaring"

We hebben het hele proces van het kopen van deze keuken als zeer positief en plezierig ervaren. Het begon met het uitstekende verkoopadvies, via de planning naar de installatie. De adviseur (Michael Voet) en zijn collega's waren altijd vriendelijk, humoristisch, behulpzaam, geduldig en begripvol als het ging om de bestelling of levering of installatie. Het klinkt vanzelfsprekend - maar geloof me, dat is het niet!  Elke collega is een expert op zijn gebied. Als klant viel het op hoe belangrijk niet alleen de verkoop maar ook de klant voor jullie allemaal is – En dat jullie allemaal positief ten opzichte van jullie werk en jullie werkgever staan.

Dietrich M.
5 star rating
“Helemaal tevreden”

Onze prachtige platinum keuken is ontworpen door Henning Reineke. Alles klopte, en het resultaat is adembenemend geworden. Ook zeker een groot compliment naar de monteurs. Wat werken ze rustig, netjes en fijn dat ze overleggen tijdens het plaatsen. Een correctie hier en daar wordt goed opgelost. Tot het einde doorgaan totdat iedereen tevreden is. En tevreden, dat zijn we, helemaal.

Stefanie
5 star rating
"Alles top"

Alles top - absolute aanrader! Sinds november 2019 zijn we nog elke dag blij met onze topkeuken van het bedrijf Ekelhoff. Dit begint met het uitstekende ontwerp in zowel optische als technische zin van Sven Wensing, die veel tijd heeft genomen voor overleg en met fantastische nieuwe ideeën kwam zoals twee separate koelkasten naast elkaar waarvan we elke dag plezier hebben. Ook de rest van het team deed uitstekend werk, de communicatie verliep in alle fasen vlot en de montage werd binnen 2 dagen professioneel uitgevoerd door een competent en sympathiek team. Top kwaliteit voor een hele goede prijs. Kortom, we kunnen Ekelhoff van harte aanbevelen!

Holger & Kerstin
5 star rating
“Zeer content met onze nieuwe keuken”

Na professioneel advies hebben wij onze keuken aangeschaft. Er werd goed mee gedacht en er werden diverse ontwerpen uitgewerkt. De communicatie verloopt moeiteloos. Afstemming is perfect. Alle afspraken worden nagekomen. Ook de apparatuur voldoet volledig aan onze verwachting. Kwalitatief zeer goed voor absoluut een goede prijs. Gedurende het hele traject is de service van hoogstaand niveau geweest. Wii hebben Kuchenland Ekelhoff geadviseerd gekregen van mijn collega en ik kan iedereen aanbevelen hier een keuken aan te schaffen. Wij zijn 2 keer helemaal naar Duitsland gereden (2 uur heen en 2 uur terug) maar dit was meer dan de moeite waard.“Netjes”

M. Derks
5 star rating
“Aanbeveling”

Wij hebben bij Ekelhoff onze nieuwe keuken gekocht. De ontvangst was zeer hartelijk. Met Jonas hadden we een hele goede klik. Hij wist onze wensen te vertalen in de prachtige keuken die we nu hebben. Ook het montage-team was zeer professioneel. Jonatan en Patrick hebben echt vakwerk geleverd, niets was hen te veel en ze hebben goed meegedacht over de afwerking. Deze jongens verdienen een groot compliment. Wij zullen Ekelhoff zeker aanbevelen bij mensen.

Joke en Wil Franken
5 star rating
“Next 125 keuken”

We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht bij Ekelhoff Keukens, een next125 met een roestvrijstalen blad. We werden deze keer geholpen door Thomas Szellas en dat is ons erg goed bevallen. Thomas heeft voorheen zelf keukens geplaatst voor Ekelhoff en dat merk je meteen in het gesprek. Ook de nazorg is prima. Na de plaatsing zijn we verschillende keren gebeld door Ekelhoff of de keuken beviel en of er nog zaken waren die aangepast dienden te worden. De volgende keuken komt hier zeker ook weer vandaan. Janneke en Erik de Graaf

Janneke en Erik de Graaf
5 star rating
“Zo prettig verlopen”

Nadat we eerst door de prachtige showroom hebben gelopen, zijn we heel uitgebreid geadviseerd door Jeanin Oude Wolbers. We hadden al heel duidelijk voor ogen wat we wilden. Jeanin gaf ons hierbij praktische overwegingen en samen zijn we op onze prachtige keuken uitgekomen. Leuk was, dat er gelijk presentatietekeningen gemaakt kunnen worden hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Het was een hele prettige manier van samen werken, Jeanin begreep goed wat we voor ogen hadden en er werden geen opdringerige verkooptruukjes toegepast. We kijken hier met een goed gevoel op terug. De keuken werd perfect opgeleverd, zeer professioneel, en een jaar later is de keuken nog een keer opnieuw afgesteld. Wat een service! Het was fijn dat het proces van kopen en plaatsen van onze droomkeuken zo prettig verlopen is!

Simone Ruijs
5 star rating
“Goede ervaring”

Wij hebben onze keuken gekocht bij Ekelhoff Küchen en dit was een goede ervaring. Na een vriendelijke ontvangst zijn we uitstekend geadviseerd en geholpen! Mooie ruime showroom, ideaal voor het opdoen van inspiratie! De keuken is goed geïnstalleerd en nette service!

Inne
5 star rating
“Zekere aanbeveling”

We hebben met veel plezier samengewerkt met de keukenarchitect van Ekelhoff. Hij kon ons steeds weer nieuwe mogelijkheden laten zien en ons adviseren om een bepaalde keuze te maken. Ook als het nodig was om te bezuinigen bijvoorbeeld. En, heel prettig, zonder de commerciële druk die je nogal eens tegenkomt bij Nederlandse keukenleveranciers. We hebben veel service gehad en genieten van onze keuken. We kunnen Ekelhoff zeker aanbevelen.

Arie den Boon
5 star rating
"Erg goed"

Onze ervaring met Ekelhoff is superpositief. Na wat teleurstellende ervaringen bij de Nederlandse concurrentie kwamen we bij Ekelhoff uit, daar zij het merk aanboden waar wij als een blok voor gevallen zijn. We zijn vanaf het eerste moment in de showroom zeer correct ontvangen. Men heeft er alles aan gedaan om onze wensen in vervulling te laten gaan. Dit is met groot succes gelukt, en uiteraard tegen een concurrerende prijs. Ook de plaatsing is, ondanks fasering door ons, goed verlopen en ook de nazorg is erg goed. Hier kan de Nederlandse tegenhanger in Hoofddorp nog iets van leren.

Michael Spaargaren
5 star rating
"Meer dan waard"

Voor de tweede maal hebben wij onze keuken bij Ekelhoff Küchen gekocht en wat ons betreft is het de rit naar Duitsland (vanuit Rotterdam!) meer dan waard. We hadden zelf het ontwerp gemaakt en Ole Stranghöner heeft met zijn specialistische kennis die dingen toegevoegd die maken dat het een hele fijne, logisch ingedeelde keuken is geworden. Door de toevoeging van een mooi marmerlook blad is het een frisse, tijdloze keuken geworden die prima past binnen onze kleurrijke woning. De service achteraf is ook heel goed. De monteurs zijn niet te belabberd om voor een laatje wat nog niet helemaal lekker loopt langs te rijden. Een eventuele volgende keuken kopen we beslist weer bij Ekelhoff. En nee, we hebben geen aandelen ?

Christine den Hartog
5 star rating
"Zeer tevreden"

Wij hebben een keuken met kookeiland, hoge kasten en apparatuur gekocht bij Küchenhaus Ekelhoff voor ons nieuwe huis. Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd. De keuken is perfect gemonteerd en vervolgens werd alles netjes opgeruimd. Het valt ons op dat de service ook daarna goed is: er werd na ongeveer een jaar geïnformeerd of wij nog helemaal tevreden waren. Kortom: wij zijn een zeer tevreden klant en ook de prijs van de keuken was alleszins redelijk.

Wil
5 star rating
“Uitstekend en klantgericht”

Ik heb in het verleden al twee keukens gekocht bij Ekelhoff Kuechen. Alle keren waren zowel de advisering als de plaatsing en overige service uitstekend en zeer klantgericht!

J.Palstra
5 star rating
“Heel erg tevreden”

Wij hebben in de herfst van 2015 een keuken gekocht en deze is in mei 2017 geplaatst. Wij hadden veel vertraging met de verbouwing van ons huis maar in goed overleg met de planningsafdeling van Kuchenland Ekelhoff en werd hier niet moeilijk overgedaan. De ontvangst, het advies en de service bij Kuchenland is uitstekend. De communicatie verloopt goed en bij het meeste personeel is de Nederlandse taal geen probleem. De montage van de keuken is uitgevoerd door enthousiaste Monteurs, prima vakmensen. Bij de montage en de oplevering zagen zij meer zaken dan wij als klant en dit werd zonder probleem opgelost en hersteld.

Familie Timmerman
5 star rating
“Met volle overtuiging”

In 2017 hebben wij bij Kuechenhaus Ekelhoff een NEXT 125 (NX500) keuken inclusief Gaggenau apparatuur gekocht. Dit was al de 2de keuken die wij daar hebben aangeschaft. Wij kunnen Ekelhoff dan ook met volle overtuiging van harte aanbevelen. Zij staan garant voor excellent advies, denken actief mee en hebben goede ideeën. De rest (levering, montage, after-sales service, garanties etc.) is ook tot in perfectie geregeld. En dit alles tegen een hele concurrerende prijs.

Familie Zwaanswijk
5 star rating
“Uitstekend”

Een geheel nieuwe keuken waar wij erg blij mee zijn. Van te voren tijdens de afspraak is er erg goed naar onze wensen geluisterd en zijn deze vertaald naar onze ideale keuken. Zowel qua stijl als bijbehorende apparatuur. Ook de service bij plaatsen en naderhand zijn uitstekend.

Familie Steenvoort
5 star rating
“Strakke planning”

De eerste indruk is de toonzaal. Heel veel te zien en heel veel ideeen op te doen. En dat in alle rust. Op verzoek geeft men meer informatie en kan er een vervolg afspraak gemaakt worden. Goed advies bij definitieve koop. Strakke planning en bij installatie deskundig personeel. Willen het perfect afgewerkt hebben. Een mooi eindresultaat en betrouwbaar zaken doen.

Familie van Dijk
5 star rating
“Alles klopt”

Van ontwerp, design, showroom, veelvoud aan keuze, begeleiding, besprekingen in Nordhorn op een top showroom, inmeten ter plekke, levering, installatie, nazorg, … het klopte bij onze keuken uiteindelijk allemaal. Met name de eigen installatie mensen van Ekelhoff zijn netjes en zorgvuldig, werken hard door en zijn betrokken. Compliment. Dit was een behoorlijk project in omvang en geld, waarbij Ekelhoff zeker heeft laten zien in het topsegment te kunnen meedraaien.

JVDG
5 star rating
“Grote keuken”

Hele goede ervaring met Ekelhoff. Zeer nette en snelle service aan telefoon, email of in persoon. Januari/februari 2016 een echt grote keuken besteld, na de zomer 2016 geleverd. Een keuken bestellen is natuurlijk een heel proces, vooral onze keuken. Groot en met veel apparatuur. We zijn meerdere malen geweest in Duitsland en ook bij concurrenten in Nederland. Het fijne aan Ekelhoff was wel het gemak en snelheid waarmee ze een keuken tekenen, bedenken en advies geven. En kwamen er uiteindelijk ook iets goedkoper uit. In Nederland waren er een aantal dingen die niet konden en in Duitsland was dat geen probleem. Ondanks de drukte in de zomervakantie werd de keuken (op 1 week na) op tijd geleverd. De plaatsing ging goed. Er misten wat kleine dingen maar die kwamen snel. Was ook een speciaal op maat gemaakt item. Helaas moesten we wat langer wachten op de geleiders van een treklade kast, maar we kregen in de tussentijd wel planken. Over het algemeen is het plaatsen van de keuken altijd heel netjes (beter dan de Nederlandse monteurs zou ik bijna zeggen), dekken alles af, maken alles schoon en zijn heel beleefd. Komen met 2-3 man, dus gaat ook snel. Afwikkeling van problemen (hadden wat kleine dingen binnen het jaar) ging iets minder snel, maar was verder geen probleem. En als service kregen we uiteindelijk ook nog een kookworkshop bij ons thuis kado. Weliswaar van Gaggenau, maar geregeld door Ekelhoff. Hartstikke leuk! Een dikke duim voor jullie bedrijf!

W. Groos
5 star rating
“Tevreden met Ekelhoff”

Wij zijn tevreden met Ekelhoff. Onze verkoper Ole nam alle tijd en heeft ons goed geholpen, zonder het gevoel te geven het duurste te willen verkopen. Prijzen zijn goed, evenals service en bereikbaarheid. Vragen om dingen te verbeteren zijn alle goed opgepakt. Omdat we een speciale maatkeuken bestelden, duurde aflevering iets langer, maar het was het wachten waard!

Ingmar
5 star rating
“Uitstekend geadviseerd”

Op zaterdagmiddag naar Duitsland om keuken-ideeën op te doen, komen we aan het einde van de dag per toeval in Nordhorn bij Küchenland Ekelhoff. Een prachtige showroom met dito keukens! De laatste keuken tijdens ons ronde is een Next 125 met ‘kooktafel’. Als een blok vallen we voor deze complete keuken met opvallend veel lades. De showroomkeuken staat te koop. Een week later terug naar Küchenland om te constateren dat dit echt ‘onze’ keuken is. Omdat de ruimte waar de keuken geplaatst gaat worden veel ramen heeft moet er flink gepuzzeld worden. Nadja Hollman heeft ons daarbij uitstekend geadviseerd. Met een extra wasbak in de kooktafel en een Berbel afzuigkap naar voorbeeld elders uit de showroom is onze keuken compleet. Inmeting volgt en twee maanden later wordt de keuken door uiterst vriendelijke vakmannen met zorg geïnstalleerd. Elke dag genieten we nog van ons zatermiddagbezoek aan Küchenland!

Familie Post
5 star rating
“Heel goed geadviseerd”

“Heel goed geadviseerd” Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff. Bij het maken van alle keuzes, die bij het kopen van een nieuwe keuken gemaakt moeten worden, zijn wij zeer professioneel geholpen. Er is vooral heel goed geadviseerd in de praktische bruikbaarheid van de keuken. Dit maakt dat wij elke dag met heel veel plezier weer in de keuken staan. En geheel niet onbelangrijk: De keuken is heel mooi, makkelijk schoon te houden en kwalitatief heel goed! De plaatsing en nazorg hebben wij ook als zeer goed ervaren. Wij kunnen bij vragen altijd bij Ekelhoff terecht en worden dan snel goed geholpen.

D.R.
5 star rating
“Erg goed advies in het Nederlands”

Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff en weer net zo’n goede ervaring als bij de eerste keer. Erg goed advies in het Nederlands en ook de plaatsing van onze Next 125 keuken verliep soepel. Dit ondanks de lastige omstandigheden ter plaatse. De geadviseerde apparatuur past goed bij het ontwerp en ik beveel Kuechenland Ekelhoff dan ook met plezier aan.

Martin
5 star rating
“Uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding”

Onze keuken van Ekelhoff is nu ruim een jaar geleden geplaatst. We zijn erg blij met de keuken en krijgen ook veel positieve reacties. Over het personeel van Ekelhoff niets dan lof. In ons zoektraject zijn we bij een drietal keukenleveranciers geweest. Ekelhoff was verreweg de prettigste. Niet moeilijk doen over het maken van een 3-D tekening en volledige duidelijkheid en openheid over de prijs. Beide kregen we netjes mee of toegestuurd. Dit in tegenstelling tot leveranciers in NL. Het kostte twee ritjes naar Norhorn, maar dat was het meer dan waard.Het plaatsen van de keuken verliep ook uitstekend. Zeer vriendelijk en beleefd personeel dat goed nederlands spreekt en zeer zorgvuldig en te werk gaat. Zorg dat bij het plaatsen van de keuken wel een installateur aanwezig is voor de aansluiting van apparatuur op water en gas. Dit doet de Ekelhoff installateur niet. Tot slot is de nazorg is ook uitstekend. Een klein paneeltje was in een verkeerde maat geleverd en werd vrij snel vervangen. Een deurtje dat na een paar maanden niet perfect hing werd door een onderhoudsmonteur weer keurig afgesteld. We zijn nu een jaar verder en nog steeds geheel tevreden met onze keuken. Vrienden heb ik al aangeraden bij Ekelhoff te gaan kijken voor een keuken. Een daarvan heeft ondertussen ook al een keuken bij Ekelhoff gekocht.

Ron Visser
5 star rating
“Hoge kwaliteit”

We hebben afgelopen voorjaar een keuken laten plaatsen door Ekelhoff en ze leveren een hoge kwaliteit keuken voor een goede prijs en een uitstekende service. De verkoop afdeling heeft veel kennis en ervaring en geven goed advies. We hebben een oude gereformeerde kerk op Terschelling omgebouwd tot woonhuis waardoor er een enorme ruime keuken geplaatst kon worden. Na diverse keukenzaken in Nederland offertes te hebben gedaan kwamen we bij Ekelhoff uit die voor een lagere prijs kwalitatief beter apparatuur leverde (Siemens). Bij plaatsen zat er een kleine beschadiging (kras) op afzuigkap en die werd gelijk omgeruild voor een nieuwe (werd een week later geleverd). Naderhand nog een fotograaf op visite gehad die namens Ekelhoff wat foto’s wilde nemen omdat het zo’n uniek project was op een unieke locatie. Kortom: Zeer tevreden en ik raad iedereen aan om even naar de oosterburen op visite te gaan en u te laten voorlichten over de verschillende opties.

Wietse
5 star rating
“Hoogst mogelijke waardering”

Ekelhoff krijgt van ons de hoogst mogelijke waardering. Op alle vlakken zijn wij volledig tevreden. Recentelijk zijn we verhuisd en we hebben met geen enkele twijfel voor een tweede keer gekozen voor een keuken van Ekelhoff. De belangrijkste redenen dat wij zo positief zijn: Vakmanschap: Ekelhoff Küchen levert op alle fronten zeer hoogwaardig vakmanschap af, vanaf het ontwerp tot aan de plaatsing. Er wordt veel tijd gestoken in het ontwerpen van de keuken en hoe deze in de ruimte staat. Wij hebben meermalen overleg gehad over de afmetingen en over onze wensen, en alles is tot op de centimeter geoptimaliseerd voor het beste resultaat. Het inmeten wordt zeer zorgvuldig gedaan en de keuken werd PERFECT geplaatst. In alle stadia straalt het vakmanschap er vanaf en er bestaat een duidelijke trots in het professioneel plaatsen van de keuken. Men neemt de tijd hiervoor en men gaat voor een perfect resultaat. (Prijs)kwaliteit van de keuken: de kwaliteit van de apparatuur (Siemens) en de kasten, panelen, werkblad, laklagen zijn allemaal zeer hoog. Qua prijs kwamen wij bij meerdere NL aanbieders veel hoger uit en vonden we de keukens er kwalitatief veel minder goed uitzien. Service: de service is misschien wel een van de meest onderscheidende kwaliteiten. Zelfs na de plaatsing van de keuken komen monteurs terug om na te meten en als nodig bij te stellen. Bij problemen heb je in no-time een afspraak en wordt alles verholpen, wat vaak binnen de service valt van de keuken. De showroom: groot, mooi, veel aanbod en ook voorzien van een bar/terras binnen waar je even kan bijkomen van de reis en lekker wat kan drinken en eten. Op sommige dagen is een kok aan het koken in de showkeuken dan is het helemaal genieten. Concluderend heeft Ekelhoff onze verwachtingen vanaf het begin tot het eind overtroffen. Ook bij onze tweede keuken, waarbij wij een wat exotischere keuze aan materialen voor ogen hadden, heeft Ekelhoff alles voor ons kunnen realiseren. Alle medewerkers van Ekelhoff waar wij mee in contact hebben gestaan waren zeer vriendelijk en vakkundig waardoor we zorgeloos en met alle vertrouwen een keuken hebben gekocht, waar we nu elke dag weer van genieten.

A. Melse

Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.