5 star rating

“Uitstekend en klantgericht”

Greeploze witte keuken van Contur met spoeleiland en marmeren werkblad en achterwand. Gerealiseerd in Amsterdam door Ekelhoff Keukens, Duitsland.

“Uitstekend en klantgericht” Ik heb in het verleden al twee keukens gekocht bij Ekelhoff Kuchen. Alle keren waren zowel de advisering als de plaatsing en overige service uitstekend en zeer klantgericht!

J.Palstra

Contur Biella eilandkeuken met marmeren werkblad

meer over deze keuken met marmeren blad

Reviews van andere klanten die een Contur keuken bij ons kochten:

5 star rating
Contur Schuller-Kristalwit hoogglans met keramiek werkblad
"Alles top bij Ekelhoff Keukens"

Alles top bij Ekelhoff Keukens in Duitsland - absolute aanrader! Sinds november 2019 zijn we nog elke dag blij met onze topkeuken van het bedrijf Ekelhoff Keukens in Duitsland. Dit begint met het uitstekende ontwerp in zowel optische als technische zin van Sven Wensing, die veel tijd heeft genomen voor overleg en met fantastische nieuwe ideeën kwam zoals twee separate koelkasten naast elkaar waarvan we elke dag plezier hebben. Ook de rest van het Keuken Ekelhoff team deed uitstekend werk, de communicatie verliep in alle fasen vlot en de montage werd binnen 2 dagen professioneel uitgevoerd door een competent en sympathiek team. Top kwaliteit voor een hele goede prijs. Kortom, we kunnen Ekelhoff Keukens van harte aanbevelen!

Holger & Kerstin
5 star rating
Hoekkeuken met pitt cooking bij Ekelhoff Keukens
“Zeer content met onze nieuwe keuken”

Na professioneel keuken advies hebben wij onze keuken aangeschaft. Er werd goed mee gedacht en er werden diverse ontwerpen uitgewerkt. De communicatie verloopt moeiteloos. Afstemming is perfect. Alle afspraken worden nagekomen. Ook de apparatuur voldoet volledig aan onze verwachting. Kwalitatief zeer goed voor absoluut een goede prijs. Gedurende het hele traject is de service van hoogstaand niveau geweest. Wii hebben Kuchenland Ekelhoff geadviseerd gekregen van mijn collega en ik kan iedereen aanbevelen hier een keuken aan te schaffen. Wij zijn 2 keer helemaal naar Duitsland gereden (2 uur heen en 2 uur terug) maar dit was meer dan de moeite waard.“Netjes”

M. Derks
5 star rating
Matwitte keuken van Contur met wit dekton keukenblad. Geinstalleerd bij klanten van Ekelhoff Keukens Duitsland
“Zo prettig verlopen bij Ekelhoff Keukens”

Nadat we eerst door de prachtige keukenwinkel hebben gelopen, zijn we heel uitgebreid geadviseerd door Jeanin Oude Wolbers. We hadden al heel duidelijk voor ogen wat we wilden. Jeanin gaf ons hierbij praktische overwegingen en samen zijn we op onze prachtige keuken uitgekomen. Leuk was, dat er gelijk presentatietekeningen gemaakt kunnen worden hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Het was een hele prettige manier van samen werken, Jeanin begreep goed wat we voor ogen hadden en er werden geen opdringerige verkooptruukjes toegepast. We kijken hier met een goed gevoel op terug. De keuken werd perfect opgeleverd, zeer professioneel, en een jaar later is de keuken nog een keer opnieuw afgesteld. Wat een service! Het was fijn dat het proces van kopen en plaatsen van onze droomkeuken zo prettig verlopen is!

Simone Ruijs
5 star rating
Greeploze u-keuken in magnolia met rvs keukenblad en Gaggenau apparatuur van Ekelhoff Keukens.
“Goede keuken ervaring met Ekelhoff Keukens”

Wij hebben onze keuken gekocht bij Ekelhoff Keuken en dit was een goede keuken ervaring. Na een vriendelijke ontvangst zijn we uitstekend geadviseerd en geholpen! Mooie ruime keukenwinkel, ideaal voor het opdoen van keukeninspiratie! Ekelhoff Keukens heeft onze keuken goed geïnstalleerd en hele fijne service.

Inne
5 star rating
Greeploze eilandkeuken van contur in witte satijnlak met houten details. Ekelhoff Keukens in Nordhorn
“Ekelhoff Keukens: een zekere aanbeveling”

We hebben met veel plezier samengewerkt met de keukenarchitect van Ekelhoff Keukens. Hij kon ons steeds weer nieuwe mogelijkheden laten zien en ons adviseren om een bepaalde keuze te maken. Ook als het nodig was om te bezuinigen bijvoorbeeld. En, heel prettig, zonder de commerciële druk die je nogal eens tegenkomt bij Nederlandse keukenleveranciers. We hebben veel service gehad en genieten van onze keuken. We kunnen Ekelhoff Keukens in Duitsland zeker aanbevelen.

Arie den Boon
5 star rating
Keukeninspiratie? Ontdek de keukens van de klanten bij Ekelhoff Keukens Duitsland, in Nordhorn
"Ekelhoff is de rit meer dan waard"

Voor de tweede maal hebben wij onze keuken bij Ekelhoff Keukenhuis gekocht en wat ons betreft is het de rit naar Duitsland (vanuit Rotterdam!) meer dan waard. We hadden zelf het ontwerp gemaakt en Ole Stranghöner heeft met zijn specialistische kennis die dingen toegevoegd die maken dat het een hele fijne, logisch ingedeelde keuken is geworden. Door de toevoeging van een mooi marmerlook blad is het een frisse, tijdloze keuken geworden die prima past binnen onze kleurrijke woning. De service achteraf is ook heel goed. De monteurs zijn niet te belabberd om voor een laatje wat nog niet helemaal lekker loopt langs te rijden. Een eventuele volgende keuken kopen we beslist weer bij Ekelhoff Keukens. En nee, we hebben geen aandelen ?

Christine den Hartog
5 star rating
Zwarte keuken met keukeneiland en twee vrijstaande hoge kasten. Duitse keuken van Contur in Lavazwart met composiet aanrechtblad.
"Zeer tevreden over de keuken van Keukenhuis Ekelhoff"

Wij hebben een keuken met kookeiland, hoge kasten en apparatuur gekocht bij Keukenhuis Ekelhoff voor ons nieuwe huis. Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd. De keuken is perfect gemonteerd en vervolgens werd alles netjes opgeruimd. Het valt ons op dat de service ook daarna goed is: er werd na ongeveer een jaar geïnformeerd of wij nog helemaal tevreden waren. Kortom: wij zijn een zeer tevreden klant en ook de prijs van de keuken was alleszins redelijk.

Wil
5 star rating
Greeploze witte keuken van Contur met spoeleiland en marmeren werkblad en achterwand. Gerealiseerd in Amsterdam door Ekelhoff Keukens, Duitsland.
“Uitstekend en klantgericht”

Ik heb in het verleden al twee keukens gekocht bij Ekelhoff Kuchen. Alle keren waren zowel de advisering als de plaatsing en overige service uitstekend en zeer klantgericht!

J.Palstra
5 star rating
Zwarte eilandkeuken Contur met bar en RVS werkblad bij Ekelhoff Keukens Duitsland
“Uitstekende Keuken van Ekelhoff”

Een geheel nieuwe keuken waar wij erg blij mee zijn. Van te voren tijdens de afspraak is er erg goed naar onze wensen geluisterd en zijn deze vertaald naar onze ideale keuken. Zowel qua stijl als bijbehorende apparatuur. Ook de service bij plaatsen en naderhand zijn uitstekend.

Familie Steenvoort
5 star rating
Keukeneiland met keramik werkblad bij Ekelhoff Keukens Duitsland
“Heel goed geadviseerd door Ekelhoff Keukens”

“Heel goed geadviseerd” Wij hebben een prachtige keuken gekocht bij Ekelhoff. Bij het maken van alle keuzes, die bij het kopen van een nieuwe keuken gemaakt moeten worden, zijn wij zeer professioneel geholpen. Er is vooral heel goed geadviseerd in de praktische bruikbaarheid van de keuken. Dit maakt dat wij elke dag met heel veel plezier weer in de keuken staan. En geheel niet onbelangrijk: De keuken is heel mooi, makkelijk schoon te houden en kwalitatief heel goed! De plaatsing en nazorg hebben wij ook als zeer goed ervaren. Wij kunnen bij vragen altijd bij Ekelhoff terecht en worden dan snel goed geholpen.

D.R.
5 star rating
Witte kookeiland met Bar - Keuken uit Duitsland
“Uitstekende service en prijs/kwaliteit verhouding”

Onze keuken van Ekelhoff is nu ruim een jaar geleden geplaatst. We zijn erg blij met de keuken en krijgen ook veel positieve reacties. Over het personeel van Ekelhoff niets dan lof. In ons zoektraject zijn we bij een drietal keukenleveranciers geweest. Ekelhoff was verreweg de prettigste. Niet moeilijk doen over het maken van een 3-D tekening en volledige duidelijkheid en openheid over de prijs. Beide kregen we netjes mee of toegestuurd. Dit in tegenstelling tot leveranciers in NL. Het kostte twee ritjes naar Norhorn, maar dat was het meer dan waard.Het plaatsen van de keuken verliep ook uitstekend. Zeer vriendelijk en beleefd personeel dat goed nederlands spreekt en zeer zorgvuldig en te werk gaat. Zorg dat bij het plaatsen van de keuken wel een installateur aanwezig is voor de aansluiting van apparatuur op water en gas. Dit doet de Ekelhoff installateur niet. Tot slot is de nazorg is ook uitstekend. Een klein paneeltje was in een verkeerde maat geleverd en werd vrij snel vervangen. Een deurtje dat na een paar maanden niet perfect hing werd door een onderhoudsmonteur weer keurig afgesteld. We zijn nu een jaar verder en nog steeds geheel tevreden met onze keuken. Vrienden heb ik al aangeraden bij Ekelhoff te gaan kijken voor een keuken. Een daarvan heeft ondertussen ook al een keuken bij Ekelhoff gekocht.

Ron Visser
5 star rating
Scandinavische keuken van Contur: witte keuken met betonlook keukenblad van Ekelhoff Keukens in Nordhorn
“Hoge kwaliteit bij Ekelhoff Keukens”

We hebben afgelopen voorjaar een keuken laten plaatsen door Ekelhoff en ze leveren een hoge kwaliteit keuken voor een goede prijs en een uitstekende service. De verkoop afdeling heeft veel kennis en ervaring en geven goed advies. We hebben een oude gereformeerde kerk op Terschelling omgebouwd tot woonhuis waardoor er een enorme ruime keuken geplaatst kon worden. Na diverse keukenzaken in Nederland offertes te hebben gedaan kwamen we bij Ekelhoff uit die voor een lagere prijs kwalitatief beter apparatuur leverde (Siemens). Bij plaatsen zat er een kleine beschadiging (kras) op afzuigkap en die werd gelijk omgeruild voor een nieuwe (werd een week later geleverd). Naderhand nog een fotograaf op visite gehad die namens Ekelhoff wat foto’s wilde nemen omdat het zo’n uniek project was op een unieke locatie. Kortom: Zeer tevreden en ik raad iedereen aan om even naar de oosterburen op visite te gaan en u te laten voorlichten over de verschillende opties.

Wietse
Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.