Keuken review
5 star rating

"Erg goed: 5 sterren voor Ekelhoff Keukens"

Greeploze eilandkeuken van next125 in hoogglanslak met wit keramiek keukenblad

Greeploze eilandkeuken van next125 in hoogglans wit met keramiek werkblad

"Erg goed: 5 sterren voor Ekelhoff Keukens" ervaring met Ekelhoff Keukens is superpositief. Na wat teleurstellende ervaringen bij de Nederlandse concurrentie kwamen we bij Ekelhoff Keukens in Duitsland uit, daar zij het keukenmerk aanboden waar wij als een blok voor gevallen zijn. We zijn vanaf het eerste moment in de keukenzaak zeer correct ontvangen. Men heeft er alles aan gedaan om onze wensen in vervulling te laten gaan. Dit is met groot succes gelukt, en uiteraard tegen een concurrerende prijs. Ook de plaatsing is, ondanks fasering door ons, goed verlopen en ook de nazorg is erg goed. Hier kan de Nederlandse tegenhanger in Hoofddorp nog iets van leren.

Michael Spaargaren

5 star rating
“Strakke planning van Ekelhoff Keukens”

De eerste indruk is de toonzaal. Heel veel te zien en heel veel ideeen op te doen. En dat in alle rust. Op verzoek geeft men meer informatie en kan er een vervolg afspraak gemaakt worden. Goed advies bij definitieve koop. Strakke planning en bij installatie deskundig personeel. Willen het perfect afgewerkt hebben. Een mooi eindresultaat en betrouwbaar zaken doen.

Familie van Dijk
5 star rating
Zwarte keuken met hout - moderne landelijke keuken met kookeiland
“Tevreden met Ekelhoff Keukens”

Wij zijn tevreden met Ekelhoff. Onze verkoper Ole nam alle tijd en heeft ons goed geholpen, zonder het gevoel te geven het duurste te willen verkopen. Prijzen zijn goed, evenals service en bereikbaarheid. Vragen om dingen te verbeteren zijn alle goed opgepakt. Omdat we een speciale maatkeuken bestelden, duurde aflevering iets langer, maar het was het wachten waard!

Ingmar
Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.