Ekelhoff Keukens Review
5 star rating

"Een zeer positieve keuken-ervaring"

next125 keuken NX912 droomkeuken in lavazwart met matglasfronten

"Een zeer positieve keuken-ervaring"

Hierbij wil ik de firma Ekelhoff Keukens hartelijk te bedanken voor het werk, de inzet, het geduld en de aandacht voor de klant!
Het bouwen en inrichten van de flat in Amsterdam was niet altijd gemakkelijk of zonder obstakels - soms was het ook behoorlijk stressvol. Ik moet zeggen dat we het hele proces van het kopen van een keuken als zeer positief en plezierig hebben ervaren. Het begon met het uitstekende verkoopadvies, via de planning naar de installatie. De adviseur (Michael Voet) en zijn collega's waren altijd vriendelijk, humoristisch, behulpzaam, geduldig en begripvol als het ging om de bestelling of levering of installatie. Het klinkt vanzelfsprekend - maar geloof me, dat is het niet! Elke collega is een expert op zijn gebied. Als klant viel het op hoe belangrijk niet alleen de verkoop maar ook de klant voor jullie allemaal is – En dat jullie allemaal positief ten opzichte van jullie werk en jullie werkgever staan.

Bedankt.

Dietrich M.

Lavazwart Next125 keuken

Een lavazwarte Next125 keuken is een verbluffende keuze voor liefhebbers van hedendaags design en hoogwaardige keukeninrichting. De kleur Lavazwart is minder diep als de frontkleur Onyxzwart, ook van next125, waardoor de keuken warmer en minder hard oogt. Naast een verschillende uitstraling werken de verschillende kleuren zwart ook anders in combinatie met andere kleuren en materialen.

Next125 staat bekend om zijn compromisloze benadering van design en kwaliteit, en de lavazwart keuken is daar geen uitzondering op. De in dit geval matzwarte afwerking creëert een gewaagde en moderne uitstraling, terwijl het tegelijkertijd een gevoel van luxe en tijdloze elegantie uitstraalt.

De lavazwart Next125 keuken biedt de mogelijkheid om te spelen met contrasten en materialen. U kunt de zwarte fronten combineren met lichte werkbladen, roestvrijstalen apparatuur en andere accenten om uw eigen unieke keukenstijl te creëren.

Naast het esthetische aspect biedt deze keuken ook functionaliteit en innovatie, met slimme opbergoplossingen en hoogwaardige apparatuur. Als u op zoek bent naar een keuken die zowel indruk maakt met zijn uiterlijk als met zijn prestaties, is een lavazwart Next125 keuken zeker het overwegen waard.

5 star rating
“Strakke planning van Ekelhoff Keukens”

De eerste indruk is de toonzaal. Heel veel te zien en heel veel ideeen op te doen. En dat in alle rust. Op verzoek geeft men meer informatie en kan er een vervolg afspraak gemaakt worden. Goed advies bij definitieve koop. Strakke planning en bij installatie deskundig personeel. Willen het perfect afgewerkt hebben. Een mooi eindresultaat en betrouwbaar zaken doen.

Familie van Dijk
5 star rating
Zwarte keuken met hout - moderne landelijke keuken met kookeiland
“Tevreden met Ekelhoff Keukens”

Wij zijn tevreden met Ekelhoff. Onze verkoper Ole nam alle tijd en heeft ons goed geholpen, zonder het gevoel te geven het duurste te willen verkopen. Prijzen zijn goed, evenals service en bereikbaarheid. Vragen om dingen te verbeteren zijn alle goed opgepakt. Omdat we een speciale maatkeuken bestelden, duurde aflevering iets langer, maar het was het wachten waard!

Ingmar
Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.