Ekelhoff Keukens Review
5 star rating

“Helemaal tevreden over Keukenhuis Ekelhoff ”

next125 kitchen-NX912 kitchenisland with glass fronts Ekelhoff Kitchen

Keuken review 5⭐Ekelhoff Keukens Nordhorn, Duitsland

Klantenreview met foto next125 keuken| Ekelhoff Keukens

Onze prachtige platinum keuken is ontworpen door Henning Reineke. Alles klopte, en het resultaat is adembenemend geworden. Ook zeker een groot compliment naar de monteurs. Wat werken ze rustig, netjes en fijn dat ze overleggen tijdens het plaatsen. Een correctie hier en daar wordt goed opgelost. Tot het einde doorgaan totdat iedereen tevreden is. En tevreden, dat zijn we, helemaal.

meer over designmerk next125

next125 keuken met matglas fronten

De next125 keuken met matglazen fronten is een verfijnde en eigentijdse keuze voor wie op zoek is naar een keuken met een bijzondere, moderne uitstraling en een hoogwaardige afwerking. De matglazen fronten breken het licht op een subtiele manier en geven de keuken een strak en luxueus uiterlijk, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een subtiele en elegante uitstraling.

De keukens van next125 staan bekend om de aandacht voor detail en de hoogwaardige materialen die worden gebruikt. De matglazen fronten zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te houden en creëren een prachtig contrast met andere elementen in de keuken, zoals werkbladen, apparatuur en accessoires.

Een next125 keuken met matglas fronten biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke keukenomgeving, maar ook functionele voordelen. De matte afwerking zorgt ervoor dat vingerafdrukken en vlekken niet erg opvallen, waardoor de keuken er altijd schoon en stijlvol uitziet.

Met next125 heeft u de mogelijkheid om uw keuken volledig naar eigen smaak aan te passen, zodat u een ruimte kunt creëren die perfect past bij uw stijl en behoeften.

kookeiland van next125 NX912 bij Ekelhoff Keukens Duitsland
next125 NX912 kitchenisland from Ekelhoff Kitchen
next125 kitchen-NX912 kitchenisland with glass fronts Ekelhoff Kitchen
Kitchen from next125 NX912 with kitchenisland from Ekelhoff Kitchen
Bekijk deze prachtige next125 NX NX912 eilandkeuken  met matglasfronten en lees de keukenreview van onze klanten.
Bekijk deze prachtige next125 NX NX912 eilandkeuken  met matglasfronten en lees de keukenreview van onze klanten.

Keukenreviews van klanten die kozen voor een next125 keuken:

5 star rating
next125 kitchen-NX912 kitchenisland with glass fronts Ekelhoff Kitchen
“Helemaal tevreden over Keukenhuis Ekelhoff ”

Onze prachtige platinum keuken is ontworpen door Henning Reineke. Alles klopte, en het resultaat is adembenemend geworden. Ook zeker een groot compliment naar de monteurs. Wat werken ze rustig, netjes en fijn dat ze overleggen tijdens het plaatsen. Een correctie hier en daar wordt goed opgelost. Tot het einde doorgaan totdat iedereen tevreden is. En tevreden, dat zijn we, helemaal.

Stefanie
5 star rating
next125 keuken NX912 droomkeuken in lavazwart met matglasfronten
"Een zeer positieve keuken-ervaring"

We hebben het hele proces van het kopen van deze keuken als zeer positief en plezierig ervaren. Het begon met het uitstekende verkoopadvies, via de planning naar de installatie. De adviseur (Michael Voet) en zijn collega's waren altijd vriendelijk, humoristisch, behulpzaam, geduldig en begripvol als het ging om de bestelling of levering of installatie. Het klinkt vanzelfsprekend - maar geloof me, dat is het niet!  Elke collega is een expert op zijn gebied. Als klant viel het op hoe belangrijk niet alleen de verkoop maar ook de klant voor jullie allemaal is – En dat jullie allemaal positief ten opzichte van jullie werk en jullie werkgever staan.

Dietrich M.
5 star rating
Zwart witte keuken van next125 met matglas fronten van Ekelhoff Keukens in Duitsland
“Prachtige next 125 keuken van Ekelhoff Kuchen in Duitsland”

We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht bij Ekelhoff Keukens, een next125 keuken met een roestvrijstalen blad. We werden deze keer geholpen door Thomas Szellas en dat is ons erg goed bevallen. Thomas heeft voorheen zelf keukens geplaatst voor Ekelhoff en dat merk je meteen in het gesprek. Ook de nazorg is prima. Na de plaatsing zijn we verschillende keren gebeld door Ekelhoff of de keuken beviel en of er nog zaken waren die aangepast dienden te worden. De volgende keuken komt hier zeker ook weer vandaan. Janneke en Erik de Graaf

Janneke en Erik de Graaf
5 star rating
Greeploze eilandkeuken van next125 in hoogglanslak met wit keramiek keukenblad
"Erg goed: 5 sterren voor Ekelhoff Keukens"

Onze ervaring met Ekelhoff Keukens is superpositief. Na wat teleurstellende ervaringen bij de Nederlandse concurrentie kwamen we bij Ekelhoff Keukens in Duitsland uit, daar zij het keukenmerk aanboden waar wij als een blok voor gevallen zijn. We zijn vanaf het eerste moment in de keukenzaak zeer correct ontvangen. Men heeft er alles aan gedaan om onze wensen in vervulling te laten gaan. Dit is met groot succes gelukt, en uiteraard tegen een concurrerende prijs. Ook de plaatsing is, ondanks fasering door ons, goed verlopen en ook de nazorg is erg goed. Hier kan de Nederlandse tegenhanger in Hoofddorp nog iets va n leren.

Michael Spaargaren
5 star rating
next125 Keuken met hout keukenfronten en RVS keukenblad van Ekelhoff Keukens
“Heel erg tevreden over Ekelhoff”

Wij hebben in de herfst van 2015 een keuken gekocht en deze is in mei 2017 geplaatst. Wij hadden veel vertraging met de verbouwing van ons huis maar in goed overleg met de planningsafdeling van Kuchenland Ekelhoff en werd hier niet moeilijk overgedaan. De ontvangst, het advies en de service bij Kuchenland is uitstekend. De communicatie verloopt goed en bij het meeste personeel is de Nederlandse taal geen probleem. De montage van de keuken is uitgevoerd door enthousiaste Monteurs, prima vakmensen. Bij de montage en de oplevering zagen zij meer zaken dan wij als klant en dit werd zonder probleem opgelost en hersteld.

Familie Timmerman
5 star rating
“Met volle overtuiging: 5⭐ voor Ekelhoff"

In 2017 hebben wij bij Kuechenhaus Ekelhoff een NEXT 125 (NX500) keuken inclusief Gaggenau keuken apparatuur gekocht. Dit was al de 2de keuken die wij daar hebben aangeschaft. Wij kunnen Ekelhoff dan ook met volle overtuiging van harte aanbevelen. Zij staan garant voor excellent advies, denken actief mee en hebben goede ideeën. De rest (levering, montage, after-sales service, garanties etc.) is ook tot in perfectie geregeld. En dit alles tegen een hele concurrerende prijs.

Familie Zwaanswijk
5 star rating
Keuken op maat van next125 keuken met glasfronten van Ekelhoff Keukens Duitsland
“Alles klopt bij Ekelhoff”

Van ontwerp, design, showroom, veelvoud aan keuze, begeleiding, besprekingen in Nordhorn op een top showroom, inmeten ter plekke, levering, installatie, nazorg, … het klopte bij onze keuken uiteindelijk allemaal. Met name de eigen installatie mensen van Ekelhoff zijn netjes en zorgvuldig, werken hard door en zijn betrokken. Compliment. Dit was een behoorlijk project in omvang en geld, waarbij Ekelhoff zeker heeft laten zien in het topsegment te kunnen meedraaien.

JVDG
5 star rating
next125 keuken NX902 met kooktafel kookeiland
“Uitstekend geadviseerd”

Op zaterdagmiddag naar Duitsland om keuken-ideeën op te doen, komen we aan het einde van de dag per toeval in Nordhorn bij Küchenland Ekelhoff. Een prachtige showroom met dito keukens! De laatste keuken tijdens ons ronde is een Next 125 met ‘kooktafel’. Als een blok vallen we voor deze complete keuken met opvallend veel lades. De showroomkeuken staat te koop. Een week later terug naar Küchenland om te constateren dat dit echt ‘onze’ keuken is. Omdat de ruimte waar de keuken geplaatst gaat worden veel ramen heeft moet er flink gepuzzeld worden. Nadja Hollman heeft ons daarbij uitstekend geadviseerd. Met een extra wasbak in de kooktafel en een Berbel afzuigkap naar voorbeeld elders uit de showroom is onze keuken compleet. Inmeting volgt en twee maanden later wordt de keuken door uiterst vriendelijke vakmannen met zorg geïnstalleerd. Elke dag genieten we nog van ons zatermiddagbezoek aan Küchenland!

Familie Post
5 star rating
Mat zwarte next125 keuken met kooktafel en matglazen fronten
“Erg goed advies in het Nederlands”

Voor de tweede keer een keuken gekocht bij Kuechenland Ekelhoff en weer net zo’n goede ervaring als bij de eerste keer. Erg goed advies in het Nederlands en ook de plaatsing van onze Next 125 keuken verliep soepel. Dit ondanks de lastige omstandigheden ter plaatse. De geadviseerde apparatuur past goed bij het ontwerp en ik beveel Kuechenland Ekelhoff dan ook met plezier aan.

Martin
Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.