Handgemaakte keuken in zonnig geel

Gele keuken met keukeneiland kopen bij Ekelhoff Keukens

Handgemaakte keuken in zonnig geel in Nordwijk Nederland

Deze stralende gele keuken van ons eigen merk UNIKAT by Ekelhoff, plaatsten wij bij een familie in Noordwijk.
Het glanzende werkblad van maar liefst 7,80 m lang, is van het innovatieve materiaal Corian in de kleur Imperial Yellow. Corian, een hoogwaardige kunststof, kan naadloos worden verlijmd, waardoor werkblad, spoelbak en zijpaneel uit een stuk lijken te zijn. De fronten en de zijpanelen van de keuken zijn in precies dezelfde kleur gespoten, maar dan in een matte lak. Ook uw keuken kunnen wij zo in iedere Ral- of Sikkens kleur leveren.

Wij vinden het een gedurfd en prachtig ontwerp voor deze lange smalle ruimte. Het blad loopt door boven een verhoogde vloer, en vormt zo een eettafel. De plafondhoge houten kastenwand met strakke vlakverdeling en doorlopend fineer, is een mooie natuurlijke tegenhanger. Deze komt overigens niet uit onze werkplaats, maar hadden wij uiteraard ook kunnen leveren. Het eiland is voorzien van een spoelbak in hetzelfde gele Corian, een kookplaat met afzuiging van O+F, en een combi-oven en vaatwasser van Siemens.

meer over unikat
Gele keuken - eilandkeuken met ruimte voor barkrukken en een houten achterwand met keukenkasten van vloer tot plafond
Gele keuken- UNIKAT keuken met Corian werkblad van Ekelhoff Keukens
Gele keuken met Corian werkblad bij Ekelhoff Keukens
Meer gerealiseerde projecten
5 star rating
“Strakke planning van Ekelhoff Keukens”

De eerste indruk is de toonzaal. Heel veel te zien en heel veel ideeen op te doen. En dat in alle rust. Op verzoek geeft men meer informatie en kan er een vervolg afspraak gemaakt worden. Goed advies bij definitieve koop. Strakke planning en bij installatie deskundig personeel. Willen het perfect afgewerkt hebben. Een mooi eindresultaat en betrouwbaar zaken doen.

Familie van Dijk
5 star rating
Zwarte keuken met hout - moderne landelijke keuken met kookeiland
“Tevreden met Ekelhoff Keukens”

Wij zijn tevreden met Ekelhoff. Onze verkoper Ole nam alle tijd en heeft ons goed geholpen, zonder het gevoel te geven het duurste te willen verkopen. Prijzen zijn goed, evenals service en bereikbaarheid. Vragen om dingen te verbeteren zijn alle goed opgepakt. Omdat we een speciale maatkeuken bestelden, duurde aflevering iets langer, maar het was het wachten waard!

Ingmar
Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.