Royale matzwarte keuken van Contur in Haaksbergen

Mat zwarte eilandkeuken_Contur_Ekelhoff Keukens Duitsland

Deze buitengewoon sfeervolle keuken mochten wij fotograferen bij een familie in Haaksbergen. De keuken is van ons huismerk Contur, met matte Onyxzwarte UV-lak fronten en een composieten werkblad in de kleur Blanco Orion. De achterwand heeft afgeronde hoeken, waardoor ook het aanrecht aan de uiteinden rondloopt. De keuken is uitgerust met twee spoelbakken waarvan een met Quooker, een kookplaat met afzuiging van Bora, en een oven, een combi-magnetron, een koelkast en een vaatwasser van Siemens. De zachte pastelkleuren op de muren staan in mooi contrast met de zwarte keuken en de vele 'ruitjesramen' met blik in het groen zorgen voor een gezellige en uitnodigende sfeer. Onze adviseur Hartmut Vennegerts plande deze keuken.

Meer over zwarte keukens
Mat zwarte keuken met eiland en wit marmerlook blad
Meer gerealiseerde projecten
5 star rating
“Strakke planning van Ekelhoff Keukens”

De eerste indruk is de toonzaal. Heel veel te zien en heel veel ideeen op te doen. En dat in alle rust. Op verzoek geeft men meer informatie en kan er een vervolg afspraak gemaakt worden. Goed advies bij definitieve koop. Strakke planning en bij installatie deskundig personeel. Willen het perfect afgewerkt hebben. Een mooi eindresultaat en betrouwbaar zaken doen.

Familie van Dijk
5 star rating
Zwarte keuken met hout - moderne landelijke keuken met kookeiland
“Tevreden met Ekelhoff Keukens”

Wij zijn tevreden met Ekelhoff. Onze verkoper Ole nam alle tijd en heeft ons goed geholpen, zonder het gevoel te geven het duurste te willen verkopen. Prijzen zijn goed, evenals service en bereikbaarheid. Vragen om dingen te verbeteren zijn alle goed opgepakt. Omdat we een speciale maatkeuken bestelden, duurde aflevering iets langer, maar het was het wachten waard!

Ingmar
Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.