Stoere matwitte keuken met keramiek betonnen werkblad

Contur-Open Keuken met witte greeploze fronten en een betonlook keukenblad van keramiek - Ekelhoff Keukens Nordhorn

Stoere matwitte keuken met keramiek beton aanrechtblad

Deze stoere en ruime keuken vormt letterlijk het middelpunt van dit tot prachtig woonhuis verbouwde kerkje op een van de Nederlandse Waddeneilanden. Onze klanten kozen voor deze Contur Nova keuken met matwitte kunststof fronten. Het opvallende 8,5 cm dikke werkblad is van keramiek beton, het heeft dus alle voordelen van keramiek en het stoere uiterlijk van beton. Door de gebruikte materialen is deze keuken zeer robuust en makkelijk schoon te houden. Door het grote eiland en het extra aanrecht met onderkasten ontstaat veel bergruimte waardoor bovenkasten overbodig worden.
Op het eiland bevindt zich een 90 cm brede induktieplaat van Siemens met erachter een afzuiging die uit het werkblad omhoog en omlaagschuift. De Blanco spoelbak is voorzien van een Quooker Fusion kraan.
Wij van Ekelhoff zijn trots dat wij op deze bijzondere locatie deze mooie, Scandinavisch aandoende keuken mochten leveren.

Meer over beton en betonlook
Conturkeuken met betonlook aanrechtblad bij Ekelhoff Keukens Duitsland Nordhorn
Witte Contur keuken met betonlook keukenblad van Ekelhoff Keukens in Duitsland
Keukeneiland van Schuller Contur met betonlook keukenblad van Ekelhoff Keukens in Nordhorn
Witte Contur keuken met betonlook keukenblad van Ekelhoff Keukens in Nordhorn
5 star rating
“Strakke planning van Ekelhoff Keukens”

De eerste indruk is de toonzaal. Heel veel te zien en heel veel ideeen op te doen. En dat in alle rust. Op verzoek geeft men meer informatie en kan er een vervolg afspraak gemaakt worden. Goed advies bij definitieve koop. Strakke planning en bij installatie deskundig personeel. Willen het perfect afgewerkt hebben. Een mooi eindresultaat en betrouwbaar zaken doen.

Familie van Dijk
5 star rating
Zwarte keuken met hout - moderne landelijke keuken met kookeiland
“Tevreden met Ekelhoff Keukens”

Wij zijn tevreden met Ekelhoff. Onze verkoper Ole nam alle tijd en heeft ons goed geholpen, zonder het gevoel te geven het duurste te willen verkopen. Prijzen zijn goed, evenals service en bereikbaarheid. Vragen om dingen te verbeteren zijn alle goed opgepakt. Omdat we een speciale maatkeuken bestelden, duurde aflevering iets langer, maar het was het wachten waard!

Ingmar
Uw browser is verouderd

Uw browser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor de volledige Ekelhoff-ervaring raden wij u aan één van de onderstaande moderne browsers te gebruiken.